Skip Navigation Links

O Avrupa Şampiyonu!..

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç takımı sporcusu Denizcan Temizkan’dan gurur verici bir başarı haberi geldi.

Spor   A+a-

   BAŞKAN SAVAŞ: GURURUMUZ DENİZCAN’I YÜREKTEN KUTLUYORUM
   ANTAKYA BELEDİYESİ SATRANÇ KULÜBÜ SPORCUSU
   DENİZCAN TEMİZKAN AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
 
   Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç takımı sporcusu Denizcan Temizkan’dan gurur verici bir başarı haberi geldi.
 
   20-28 Haziran tarihlerinde Sırbistan’da düzenlenen “2013 Avrupa Okullararası Satranç Şampiyonası’nda” ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden Antakya Belediyesi Satranç Kulübü sporcusu Denizcan Temizkan 13 yaş kategorisinde Avrupa Şampiyonu oldu.
 
   Diğer temsilcimiz Diyap Büyükaşık ise 17 yaş kategorisinde Avrupa 7.liği başarısına imza attı.
13 ülkeden 274 sporcunun katıldığı şampiyonaya Türkiye’den katılan 53 sporcudan ikisi Antakya Belediyesi Satranç Kulübü sporcuları Denizcan Temizkan ve Diyap Büyükaşık idi.
 
   Denizcan Temizkan ve Diyap Büyükaşık’ın elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyduklarını belirten Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş; “Denizcan 13 yaş kategorisinde 1. olarak Avrupa Şampiyonu ünvanını, Diyap Büyükaşık ise Avrupa 7.liğini elde etmeyi başardı. Sporcularımuz bizlere, ilimize ve ülkemize ayrı bir sevinç ve gurur yaşattı. Denizcan’ı ve Diyap’ı ayrı ayrı kutluyor, gözlerinden öpüyorum, ayrıca antrenörlerimizi, sporcularımızın velilerini ve emeği geçenleri tebrik ediyorum”dedi.
   Türkiye Satranç Federasyonu Hatay Temsilcisi Sultan Daban, sporcularımız Denizcan Temizkan ve Diyap Büyükaşık, Avrupa Okullararası Satranç Şampiyonası’na katılmalarında kendilerine her türlü desteği veren, satranç sporuna büyük katkılar sağlayan Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini sundular.
 
   Hedef Satranç Süper Ligi
 
   Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları Denizcan Temizkan, Diyap Büyükaşık ve kulüp takımı kafilesi ile 30 Haziran - 07 Temmuz tarihlerinde Denizli Pamukkale’de Satranç 2.ligi’nden “Satranç Süper Ligi’ne” yükselmek için mücadele verecek.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet