Skip Navigation Links

Payas'ta Halk Ekmek Yenir..

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'ın sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Halk Ekmek Fabrikası, kaliteli, hijyen şartlarında, lezzetli ve pi

Gündem   A+a-

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Halk Ekmek Fabrikası, kaliteli, hijyen şartlarında, lezzetli ve piyasa fiyatının altında ekmek üretimini sürdürüyor.


310 gram ekmeğin 50 kuruşa satıldığı Payas Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Bekir Altan, mevcut eksiklerin tespit edilerek en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.
Halk Ekmek Fabrikası’nı gezerken yetkililerden de bilgi alan Başkan Altan, ekmek üretiminin hassas bir konu olduğuna dikkat çekti ve titizlik ile hijyen konusunda da tavizsiz olduğunu hatırlattı.
Ticari fırınlarla kıyaslandığında çok temiz, hijyen kurallarına uygun, kaliteli ve lezzetli ekmek üretiminin çok önemli olduğuna vurgu yapan Bekir Altan, halka maya yedirmenin vicdansızlık olduğunu ve kar amaçlı bir kuruluş olmadıkları için kaliteli ve lezzetli ekmek ürettiklerini söyledi.
Ekonomik durumu kötü ailelere günlük bin e yakın bedava ekmek verildiğini belirten Altan, Halk Ekmek Fabrikası’nda 18 kişiyi istihdam ederek de işsizliğe çözüm bulmak gayretlerini ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet