Skip Navigation Links

Antakya Belediyesi’nin ‘Eğitime Destek Projesi’ Tam Hız

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Eğitime Destek projesi çerçevesinde okullara yönelik ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Gündem   A+a-


  Antakya Belediyesi’nin ‘Eğitime Destek Projesi’ Tam Hız
 
  BAŞKAN SAVAŞ, EKİNCİ NEVZAT CEYLAN İLKÖĞRETİMOKULU’NU ZİYARET ETTİ
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Eğitime Destek projesi çerçevesinde okullara yönelik ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bu doğrultuda Başkan Savaş, Ekinci Nevzat Ceylan İlkokulu’nu ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.
 
  Ziyarete Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’la birlikte Belediye Meclis Üyesi Halit Balıkçı’Da katılım gösterirken, ziyarette Okul Müdürü Abdurahman Parlak, Okul Müdür Yardımcıları Serkan Oflazoğlu ve öğretmenler hazır bulundu.
 
  Ziyarette okulu gezerek incelemelerde bulunan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, yaptığı konuşmada, “Göreve geldikleri ilk günden itibaren eğitime destek faaliyetleri kapsamında kentte bulunan birçok okulun fiziki eksikliklerini gidermeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini, ihtiyacı olan çeşitli okulların bahçelerine asfalt ve parke taşı döşediklerini, oyun gurupları monte ettiklerini, teçhizat desteğinde bulunduklarını ve ağaçlandırma çalışması yaptıklarını dile getirdi.
 
  Savaş, “Bilgili, donanımlı gençlerimiz ülke geleceğinde büyük rol üstlenecekler. Bu sıralardan başarılı sonuçlar alarak mezun olan gençlerimiz inşallah iyi bir kariyerle memleketlerine birer hayırlı evlatlar olarak yetişerek hizmet ederler.” dedi.
 
  Ekinci Nevzat Ceylan İlkokulu Müdürü Abdurahman Parlak, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın bu ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitim kurumlarına sağladığı destek ve katkılardan ötürü teşekkür etti.
 
  Ziyaretin sonunda Başkan Savaş, Okul Müdürü Abdurahman Parlak’a “Fotoğraflarla Antakya’nın Değişim Öyküsü” adlı kitabı, okul kütüphanesine ise hikâye kitapları hediye etti.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet