Skip Navigation Links

Aday Değilim Ama…

İskenderunspor’un Efsane Başkanı Sedat Uysal, sosyal medyada yaptığı açıklamayla adaylık dedikodularına son noktayı koydu.

Spor   A+a-


  Aday Değilim Ama…
 
  İskenderunspor’un Efsane Başkanı Sedat Uysal, sosyal medyada yaptığı açıklamayla adaylık dedikodularına son noktayı koydu.
 
  İskenderunspor kongresinde yeniden aday olacağı yönündeki söylentilerin asılsız olduğunu yaptığı açıklamada belirten Sedat Uysal, kulübün düşmesine neden olan kişilerin uzaklaştırılması ve sadece Nuri Üysen başkanlığında oluşturulacak yönetim içerisinde görev verildiği takdirde yer alarak tam destek verebileceğini duyurdu.
 
  Sedat Uysal’ın gündeme bomba gibi düşen açıklaması şöyle: “22 Haziran2013 Cumartesi günü yapılacak olan İskenderunspor Kongresi’nde yeniden kulüp başkanlığı'na talip olduğum ya da olacağım hususunda çıkan söylentiler asılsızdır.
 
  Bu hususta bir çalışmam olmadığı gibi kulüp başkanlığı'na da talip olmadığımın bilinmesi için bu açıklamayı İskenderun kamuoyu'na yapma zorunluluğum doğmuştur.
 
  Şahsi fikrimce doğru olan , takımın düşmesine neden olan ve tüm kamuoyu tarafından bilinen baş aktörlerin bir an önce kulüp çevresinden uzaklaştırılarak , Sn.Nuri Üysen’in başkanlığında oluşturulacak 7 veya 9 kişilik bir yönetimin desteklenmesi ile kulübün yeniden profesyonel liglere taşınmasının sağlanmasıdır.
 
   Sn. Nuri Üysen’in başkanlığında oluşturulacak böyle bir yönetim içerisinde görev verilirse tüm gücüm ve tecrübelerimle turuncu mavi renklerimizin yeniden layık olduğu yere gelmesi için göreve hazır olduğumu kamuoyuna duyururum.”
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet