Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İDÇspor’dan Payas Belediyespor 1975’e Jest!

İskenderun Demir Çelikspor ile Payas belediyespor, bu sezonda İskenderun Beş Temmuz Stadı ve İSDEMİR stadını dönüşümlü olarak kullanacak.

Spor   A+a-

 
  İDÇspor’dan Payas Belediyespor 1975’e Jest!
 
  2013-2014 futbol sezonunda ilimizi bu yılda 2. Ligde temsil edecek olan İskenderun Demir Çelik Spor futbol takımı, sahası sıkıntısı yaşayan profesyonel lig takımlarımızdan Payas Belediyespor 1975 tarkımına jest yaparak, sahasını paylaştı. İskenderun Demir Çelikspor ile Payas belediyespor, bu sezonda İskenderun Beş Temmuz Stadı ve İSDEMİR stadını dönüşümlü olarak kullanacak.
  Yeni sezon hazırlıklarını 15 Temmuz tarihinden itibaren başlayacak olan İskenderun Demir Çelikspor’un Kulüp Hukuk Danışmanı Cihan Önal, yeni sezon öncesinde gelişmeler hakkında bilgi verdi. Önal, “Bu sezon ilimizi 3. ligde temsil edecek olan Payas Belediyespor 1975 futbol takımının sahasının onarımda olması nedeniyle lig maçlarının İskenderun 5 Temmuz ve İSDDEMİR stadında yapacak. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın Kulüp Başkanımız Cengiz Gül ile görüşerek saha talebinde bulundu. yapılan görüşme neticesinde Başkanımız Gül, Payas Belediyespor’a İskenderun Beş Temmuz ve İSDEMİR stadını ücretsiz kullanımına izin verdi” dedi.
 
  Ligde bu sezon profesyonel ligde oynayacak olan İskenderun Demir Çelikspor ve Payas Belediyespor 1975, İskenderun 5 Temmuz stadını ve İSDEMİR stadının saha zemininin durumuna göre dönüşümlü olarak kullanacaklar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar