Skip Navigation Links

AK Parti'den Çelik-iş'e tam destek

Çelik-İş Sendikasına destek ziyaretleri devam ediyor.

Gündem   A+a-


AK PARTİDEN ÇELİKİŞ'E TAM DESTEK 8 GÜN HABER ile dm_51c08631712b4
 
  AK PARTİ’DEN ÇELİK-İŞ’E TAM DESTEK
 
  Çelik-İş Sendikasına destek ziyaretleri devam ediyor.
 
  AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri de Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde’yi ziyaret ederek toplu iş görüşmelerinin olumsuz neticelenmesi nedeni ile yapılan eylemlere manevi destek verdiklerini belirtti.
 
  Feriz, tüm İSDEMİR’de çalışan işçilerin yanından olduklarını belirterek,”Dinimizde de işçinin alın teri kurumadan hakkının verilmesi söylenir. Sendikamızda bu amaçla bir mücadele başlattı. Bildiğimiz kadarı ile aynı işi yapan Erdemir ve İSDEMİR’de farklı ücret politikasının uygulandığını öğrendik. Sizlere yürekten destek veriyoruz. İnşallah istediğiniz hakkı alırsınız”dedi.

 
 
  Önde ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ,”Sendika adına sizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Başkanımızda bu konuya vakıf. Bizler hakkımızı istiyoruz. İşçide kazansın işverende kazansın diyoruz. Bizler aynı işi yapan başka bir fabrikadan daha az ücret alıyoruz. Bakanımıza durumu bildirdik.Duyarlı davranış bizleri sevindirdi..Mücadelemiz sonuna kadar sürecek”şeklinde konuştu.
 
 
 

 
AK Parti'den Çelik-iş'e tam destek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet