Skip Navigation Links

İskenderun’da Nevzat Barak Bombası!!!

İskenderun’da haftalık olarak yayın yapan Mega Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Soylu’nun gündeme getirdiği Nevzat Barak bombası kısa sürede

Politika   A+a-

Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak, gerçekten CHP’den İskenderun Belediye Başkanlığına aday olacak mı? Sorusu gündemi meşgul eder oldu.


İskenderun’da yeminli mali müşavir olarak hizmet veren aynı zamanda Adana Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanlığı görevini yürüten Nevzat Barak, bilindiği üzere AK Parti’den İskenderun Belediye Başkan Adayı olmuş ve ardından AK Partiyle yollarını ayırarak, AK Parti Hükümetinde bir dönem Başbakan Yardımcılığı yapan Abdüllatif Şener’in liderliğini yaptığı Türkiye Partisi saflarından İskenderun İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü. 


Barak’ın bu kez de CHP’den İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olacağı iddiası Gazeteci Ömer Soylu’nun kaleminden gündeme geldi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (3) adet yorum var.
HÜSEYİN 24 Ocak 2014 Cuma
SİYASETE YAKIŞAN BİR KİŞİ ASLINDA DAHA YÜKSEKLERE GELMELİSİN TEŞEKKÜRLER.
SİBELL 13 Aralık 2013 Cuma
MEHMET BEY..DOĞRU OLANI MERTCE NE GÜZEL İFADE ETMİŞSİNİZ.HALA BU MİLLET ANLAMAMIŞSA NE DİYEYİM.BU ADAM VAR YA BENİ İSKENDERUNUN ORTASINDA BIÇAKLATTI.AZMETTİRİCİ OLARAK İSKENDERUN 2.SULH CEZA MAH.2008/532 ESAS SAYILI DOSYADA AZMETTİCİ OLDUĞU KANITI MEVCUT.İNANMIYANLAR BAKSIN..SİYASETÇİ AZMETTİRİCİ MİLLETE NE HAYIR GETİRİR DEMİ AMA
mehmet okur 20 Haziran 2013 Perşembe
Bana göre Nevzat Barak tan ne köy olur nede kasaba, dün AKP bugün CHP yarın hangi partiye gidecek.adamın bir siyasi kimliği kişiliği yok mu da her seçimde bir parti değiştiriyor.CHP ne kaydedeceklerini sanmıyorum.
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet