Skip Navigation Links

Görkemli düğün böyle olur

HESOB Başkanvekili, İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı ve aynı zamanda AK parti belediye meclis üyesi Uğur Fırat’ın kızı Münire ile Hadımoğlu ailesin

Magazin   A+a-


MÜNİRE VOLKAN HADIMOĞLU DÜĞÜN 8 GÜN HABER ile dm_51c08631712b4
 
  GÖRKEMLİ DÜĞÜN BÖYLE OLUR
 
  HESOB Başkanvekili, İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı ve aynı zamanda AK parti belediye meclis üyesi Uğur Fırat’ın kızı Münire ile Hadımoğlu ailesinin yakışıklı çocukları Volkan, yelken kulübünde düzenlenen muhteşem bir törenle hayatlarını birleştirdiler.
 
  Görkemli düğünle dünya evine giren genç çiftin bu mutlu gününe, İskenderun Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Ümran Civelek, İskenderun ilçe emniyet müdürü Cengiz Başer ve eşi, İskenderun OSB ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve Eşi, HESOB başkanı Abdulkadir Teksöz ile oda başkanları,işadamları ile iki ailenin yakınları katıldı.
 
  Düğünde, davetliler, sanatçıların söylediği parçalarla coşarken konuklar şarkılara eşlik ederlerken, halaylar çekildi, oyunlar oynandı. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 
 
  Düğünde adalet bakanı sadullah ergin, chp lideri kemal kılıçdaroğlu, mhp lideri devlet bahçeli, hatay valisi m. celalettin lekesiz ile mhp hatay milletvekili şefik çirkin’in kutlama mesajları okundu.
Genç çiftlerin nikâh merasimini İskenderun belediye başkanı dr. yusuf civelek kıyarken, nikah şahitliklerini ise İskenderun kaymakamı ali ihsan su ve hatay esnaf odaları birlik başkanı abdulkadir teksöz yaptı.
 
  Rüya gibi gerçekleşen düğün töreninde salon, adeta karnaval yerine döndü.
 
  Yüzlerce buketin ve çelengin gönderildiği düğün salonu aynı zamanda bir çiçek bahçesine dönüştü. Düğünde gelin takıları taşımakta zorluk çekti.
 
  Davetliler düğün sonunda genç çiftin ailesine hayırlı olsun dileklerini ileterek mutlu çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediler.
 
  Gelin ve damat salondan ayrılırken havai fişeklerle uğurlandılar.
 
 

 
 
 
 
Görkemli düğün böyle olur videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet