Skip Navigation Links

Belen'de AK Parti Fırtınası

Belen Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Dağlı, Belen’de AK Parti fırtınasının estiğini belirtti.

Gündem   A+a-


BELEN'DE AK PARTİ FIRTINASI 8 GUN HABER ile dm_51c08631712b4
 
   BELEN’DE AK PARTİ FIRTINASI
 
  Belen Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Dağlı, Belen’de AK Parti fırtınasının estiğini belirtti.
 
  Dağlı, birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirterek,”Belen AK Parti olarak hedefimiz yerel seçimlerde Belen’de belediyeyi kazanmaktır. Bu anlamda çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Partimize vatandaşlarımız akın akın gelmekte ve Allahın izniyle bu azimle hedefimize emin adımlarla ilerlemekteyiz.”dedi.
 
  Dağlı,”Hükümet olarak Belen’de önemli hizmetleri hayata geçirdik. Söz verdik. Sözümüzde durduk. Projelerimiz Belen’e hayırlı olsun. Belen’de üniversite, TOKİ, okullar, sağlık ve sosyal alanda yapılan hizmetler ile farkımızı gösterdik. Yapılan hizmetleri bir pano ile partimiz binasına astık” diye konuştu.
Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte uyum içerisinde olduklarını ifade eden Dağlı,”Hiç kimse merak etmesin bizler bu seçimi alacağız. Bizim bölünüp parçalanacağımızı düşünenler büyük bir yanıldı içerisindeler. Her şeyi zaman gösterecek. Biz laf değil icraat üreteceğiz. Şuan da kadrolarımızla Belen’i tarıyoruz. Halkımızın isteği bir adayla seçime gireceğiz” dedi.

 
 
 
 
 
DÜŞMAN ÇATLATTILAR
 
  Belen’de Belediye Başkanlığı için ismi geçen Adnan Vurucu ve Mehmet Yücelen ise adeta düşman çatlatırcasına bir poz vererek,”Bizler partimizin emrindeyiz. Kimse bizlerin arasını bozmaya kalmasın.Bizde ihanet asla olmaz.Bunu herkes görecek.Sonunda Belen ve Belenli kazanacak “şeklinde görüş beyan ettiler.
 
 

Belen'de AK Parti Fırtınası videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet