Skip Navigation Links

Pehlivan Çıktı Meydane!

Necat Pehlivan,Arsuz’a Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan aday adayı olduğunu düzenlediği toplantıyla açıkladı.

Gündem   A+a-


NECAT PEHLİVAN CHP ARSUZ ADAYI 8 GUN HABER ile dm_51c08631712b4
 
  Arsuz’a Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan aday adayı olduğunu düzenlediği toplantıyla açıklayan 33 yıllık devlet memuru ve spor adamı olan Necat Pehlivan muhtarlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.
 
  Pehlivan Çıktı Meydane!
 
   İSSOS Otelde gerçekleştirilen toplantıya CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Arsuz’dan çok sayıda muhtar katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Necat Pehlivan Hatay’ın Büyükşehir statüsüne alınmasıyla yeni ilçe olan Arsuz’u sadece yaz sezonu hareketli olan bir yer değil, yılın 12 ayı canlı dünyayla entegre kent haline getirmek istediğini söyledi.

 
 
  33 YILLIK DEVLET TECRÜBESİ
 
  Arsuz’un büyükşehir yasasıyla çizilen alanı içerisinde 8 belde 25 köy, toplum 33 yerleşim biriminden oluştuğunun altını çizen Pehlivan “Bu yerleşim birimlerinin bir tanesi yaylada, bir tanesi deniz kenarında, ilçemizin bir ucu İKEM Koleji’ne diğer ucu Kale köyünde. Bu kadar geniş bir sathı, şu anda yüzölçümü itibariyle Türkiye’nin en büyük ikinci ilçesidir. Bu kardeşiniz 33 yıllık devlet tecrübesi sloganıyla yola çıkıyor. Bu Allah’ın hikmetidir. İnşallah siz değerli hemşherilerim ve partim teveccüh gösterirse benim asıl sorumluluğum sandıktan sonra başlıyor” dedi.
 
 
  KATILIMCI BİR YÖNETİM ANLAYIŞI
 
  Pehlivan, Arsuz ilçesini dünya ilçesi haline getirmek için hep beraber, el birliğiyle, tabi ki, parti yönetimi, vekiller, ilçe il örgütü ve muhtarların görüşleri doğrultusunda birlikte yöneteceklerini ifade etti.
 
  ARSUZ KABUĞUNU YIRTACAK
 
  Projelerini Muhtarlarla paylaşan Arsuz Belediye Başkan aday adayı Necat Pehlivan “Yeni ilçe Arsuz’da tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kısa sürede yapılanması, hizmet vermesi için kaymakamlık, valilik, büyükşehir belediye yönetimiyle koordinasyon sağlanacak. Her türlü destek verilecektir. Biz ilçe belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Arsuz’u cazibe merkezi haline getireceğiz. Mevcut köprü modernize edilecek. İlave proje olarak asma köprü yapılacak. Arsuz çocuğuyum, benim çocukluğumda Bodrum’un Marmaris’in tatil beldesi olarak esamesi okunmazken, Arsuz vardı ama maalesef yerinde saydı. İnşallah Arsuz bu alanda kabuğunu yırtacak” diye konuştu.
 
 
  MERYEM ANA HAVUZU VE ARSUZ’A TELEFERİK
 
  Yapacakları projelerle Arsuz’un yeniden denizle buluşturulacağını da vurgulayan Pehlivan “Başta İlçe merkezi olmak üzere trafiğe kapalı caddeler, sanat sokakları yapacağız. Aynı uygulamayı Arsuz’a bağlı diğer yerleşim yerlerine de hayata geçireceğiz. Bölgeye marina, balıkçı barınağı ve modern bir balıkhane, Hacı Ahmetli Meryem Ananın yıkandığı havuzun bulunduğu yerden kuşbakışı ilçeye bir teleferik planlıyoruz. Meryem Ananın yıkandığı yeri restora edip, yaşam alanları kuracağız, konaklama alanları yapacağız ve aynı zamanda Arsuz’a gelen konuklarımızı yarım saat arayla, mavi deniz sıcak kumsaldan, serin yaylaya taşıyacağız. Sıcak ve soğuk sunun kaynağına bir termal otel kaplıca yapacağız, sağlık turizmini geliştireceğiz. Oradaki insanlara istihdam yaratıp, ekonomik girdi sağlayacağız” şeklinde konuştu.
 
  BACALI SANAYİ ARSUZ’A GİREMEYECEK!
 
  Arsuz’un gelişiminde bacılı sanayiye kesinlikle izin vermeyeceklerini, buranın tarım, turizm ve bacasız sanayi ile kalkınmasını sağlayacaklarının altını çizen Pehlivan mevcut doğal güzelliklerinin korunacağını sözlerine ekledi.
 
 
  ARSUZ SPOR VE KAMP MERKEZİ OLACAK
 
  Arsuz yöresinde çok eski yıllarda, çocukluğu döneminde karakucak güreşleri tutulduğunu da hatırlatan ve soyadlarının da dedesinin pehlivan olmasından geldiğini de ifade eden Necat Pehlivan, ilçeye adıyla profesyonel bir kulüp kazandırıp altında birçok braşların yer alacağını, özellikle güreşi de öne çıkaracaklarını kaydetti. Pehlivan ayrıca Arsuz’a stat, spor kompleksleri kazandırarak Antalya gibi özellikle spor kulüplerinin kamp yaptığı bir cazibe merkezi haline getirmek istediklerini de sözlerine ekledi.
 
  HATAY’A ALTI OK BAYRAĞINI DİKECEĞİZ
 
  CHP’li Milletvekili Mevlüt Dudu da, sonları yaklaşan iktidarların, seçim ve belediye kanunlarıyla oynamaya başladığına işaret ederek şöyle konuştu: “Bu değişiklikler, AKP’yi de iktidarını da kurtarmayacaktır. Arsuz tahmin ediyorum yüzölçümü olarak Türkiye’nin en büyük ilçesi konumunda. İskenderun’u da, Antakya’yı da Arsuz’u da ve birçok ilçeyi de Cumhuriyet Halk Partisi olarak kazanarak, Hatay Büyükşehre de altı ok bayrağını dikeceğiz”
 
 
  PEHLİVAN’A CHP ROZETİNİ DUDU TAKTI
 
  Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, konuşmasının ardından 33 yıldır devlet memurluğu yapan ve emekliye ayrılarak Arsuz’a belediye başkan aday adaylığını açıklayan Necat Pehlivan’a CHP rozetini taktı.
 
 
 

 
Pehlivan Çıktı Meydane! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet