Skip Navigation Links

Avcılar Civelek'e plaket takdim etti

İskenderun Amanoslar Avcılar ve Atıcılar Derneği Yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i makamında ziyaret etti.

Gündem   A+a-

 
  Amanoslar Avcılar ve Atıcılar Derneği Yönetimi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti
 
   İskenderun Amanoslar Avcılar ve Atıcılar Derneği Yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i makamında ziyaret etti.
 
  Amanoslar Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Yusuf Kılınç ve yönetim kurulu, ziyarette derneğe desteğinden dolayı Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür plaketi sundu ve çalışmalarda başarı diledi.
 
  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, belediyenin çalışmalarına değindi.
 
  İçmesuyu şebeke döşeme ve doğalgaz çalışmasının tamamlandığı İsmet İnönü Mahallesinde asfalt çalışmasının sürdüğünü, çalışmaların tamamlandığı diğer mahallelerde asfaltlama yapılacağını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, altyapı çalışmasının bir ameliyat olduğunu, ancak altyapı çalışması olmadan üst yapının olmayacağını kaydetti.
 
  Drenaj kanalı çalışmasının diğer bölümünün başladığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun drenaj kanallarıyla, içmesuyuyla, çöp fabrikasıyla sağlam altyapıya kavuşuyor” dedi.
  Eski içmesuyu şebekesinin değişmesiyle, eski şebekeden kaynaklı su kaybının önleneceği, halkın musluktan akan suyu içeceğini, suyun kendi basıncıyla üst katlara çıkacağını ve enerji tasarrufu da sağlanmış olacağını ifade eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halkımızın ihtiyacına yönelik çalışmalar yapıyoruz. İskele yapımı tamamlandı. Çok güzel bir iskele oldu. Sahil düzenleme çalışması devam ediyor. İmar planı yaptık, askıya çıkarıldı” diye konuştu.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e çalışmalarda başarılarının devamını dileyen Amanoslar Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Yusuf Kılınç, içmesuyu şebeke çalışmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
 
  İskenderun’un en büyük sorununun içmesuyu olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür eden Amanoslar Avcılar ve Atıcılar Derneği 2.Başkanı Dr.Lami Günay, “Sizinle birlikte kültürel ve sanatsal çalışmaların yapıldığını gördük. Daha önce kültürel ve sanatsal çalışmalar yönünden eksiklik vardı. Heykel çalışması çok güzel oldu. İskenderun’un çehresini değiştirdiniz” dedi.
Amanoslar Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Yusuf Kılınç, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür plaketi verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet