Skip Navigation Links

Yılın Düğününe Yıldız Yağdı..

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili başarılı işadamı Mahir Taner’in güzel kızı Kimya Mühendisi Selmin ile İskenderun Belediyesi CHP’li Me

Magazin   A+a-


İSKENDERUN SELMİN-AYTAÇ DÜĞÜN 8 GÜN HABER ile 8gunhaber
 
  Yılın Düğününe Yıldız Yağdı..
 
  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili başarılı işadamı Mahir Taner’in güzel kızı Kimya Mühendisi Selmin ile İskenderun Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi İşadamı Zeki Aytaş’ın yakışıklı oğlu İnşaat Mühendisi Aytaç, görkemli bir düğünle dünya evine girdi.
 
  İSSOS Otel’de gerçekleştirilen düğüne çiftin ailelerinin yanı sıra, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun OSB ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve YK üyeleri, İTSO Meclis Başkanı Servet Uğutmen, ISSIAD Başkanı Recep Atakaş, İskenderun’un seçkin işadamları Metin Yıldız, Hasan Yıldırım, Ali Tekten, siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 
 
  Oldukça görkemli geçen düğün, genç çiftlerin anne ve baba Mahir-Fatma Taner ile Zeki-Nevin Aytaş çiftine duygulu anlar yaşattı.
 
  Yakışıklı Damat Aytaç Aytaş, ilk dansın ardından annesi Nevin Aytaş ve Kayınvalidesi Fatma Taner’e birer gül verdikten sonra onlara teşekkür etti ve dansa davet etti.
Gökyüzündeki yıldızların da şahitliğinde gerçekleşen düğün töreni, aynı zamanda siyaset ve İşdünyasının da yıldızlarını bir araya getirdi.
 
  Coşkulu müzik eşliğinde eğlenen konuklar, gelin ve damadı bir an olsun yalnız bırakmadı. Selmin ve Aytaş çifti düğün dansıyla tüm ilgiyi üzerlerine çektiler.
 
  Düğün pastasını keserek konuklarına ikram eden Selmin ve Aytaş çifti masaları da gezerek konuklarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
 
  Peri masalını andıran düğünde işadamları Mahir Taner ve Zeki Aytaş da şıklıklarıyla dikkat çektiler. Birbirlerine çok yakışan genç çiftler konukların hayran bakışları arasında mutluluğun doruğuna ulaşırken, düğün merasiminde alkış tufanı kopuyordu. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yılın Düğününe Yıldız Yağdı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet