Skip Navigation Links

Çelik-İş Sendikası İTSO yönetimini ziyaret etti

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ve sendika yönetim kurulu üyeleri İTSO yönetimini ziyaret ettiler.

Gündem   A+a-

  Çelik-İş Sendikası İTSO yönetimini ziyaret etti
 
   Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ve sendika yönetim kurulu üyeleri İTSO yönetimini ziyaret ettiler.
 
   Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ziyarette yaptığı konuşmasında, “Çelik-İş sendikası olarak son günlerde önemli bir süreçten geçiyoruz. İsdemir ile Çelik-İş sendikası arasındaki toplu iş sözleşme devam ediyor. Sendika olarak Demir-Çelik fabrikalarında çalışan işçileri sendikalı yapmak onların hakkını korumak bizim görevimizdir. İnşallah İsdemir’de de işçinin ve emeğin hakkını kazanmak için mücadelemiz devam ediyor” dedi. İskenderun’un menfaatlerine olacak her türlü projede birlikte hareket edebileceklerini belirten Önde, “İskenderun’un ekonomik yönden gelişmesine katkı verecek her türlü projede sizlerin yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim. Bu vesile ile İTSO yönetiminin şehrin ekonomik yönden gelişmesine aha çok katkı vereceğine yürekten inanıyorum” ifadesini kullandı. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı levent Hakkı Yılmaz ise, “Çelik-İş Sendikasının bölgede işçilerin haklarının koruma adını önemli görev ve misyon üstlenmektedir. Kendilerine çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Bizler İTSO yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana kolları sıvadık ve çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz.
 
  İskenderun için önemli bazı projelerimiz var. Bu projelerine hayata geçirilmesi noktasında yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İskenderun’un dinamiklerini bir araya getirerek, sanayicimizin ve esnafımızın önünü açacak çalışmalar içerisindeyiz” ifadelerine yer verdi.
 
   Ziyarette İskenderunspor’un uzun yıllar başarılı bir şekilde kaptanlığını yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile Çelik-İş Sendikası ve İDÇ Spor Kulüp yöneticileri de ziyaretin bir bölümünü futbola ayırdılar ve İskenderun takımlarının mutlaka profesyonel ligde olması yönünde adımlar atılması ve bu yönde çalışmalar yapılması konusunda fikir alış verişinde bulundular. Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yöneticilerinin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Gassan Kuran ve Necat Özkaya da hazır bulundular.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet