Skip Navigation Links

Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdiler

Düzenlenen toplantıya katılan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı Kadir Akgül, esnaf

Gündem   A+a-

 
 
 Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlik toplantısı yapıldı
 
 
Düzenlenen toplantıya katılan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Genel Başkanı Kadir Akgül, esnaf ve sanatkârın her zaman yanında olduklarını belirterek amaçlarının esnaf ve sanatkâra destek sağlamak olduğunu söyledi.
Akgül,” Küçük esnafın finansman ihtiyacını karşılamak amacı ile kurulan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri, 1969 yılına kadar Türk Ticaret Kanunu hükümlerine tabi olarak, 1969 yılından sonrada 1163 sayılı Kooperatifler Kanunu’nun yürürlüğe girmesi ile bu kanun hükümlerine göre faaliyetlerini sürdüren özel hukuk tüzel kişiliğine haiz kuruluşlardır. “şeklinde konuştu.
Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan İskenderun 2 Nolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Remzi Çaylı ise kuruldukları günden bugüne kadar esnafa her zaman ellerinden geldiğince destek olduklarını belirtti.
Çaylı,”esnaflar bu ülkenin ekonomik dinamolarıdır. Onların ekonomiye katkıları gözler önündedir. Esnaf verilen krediler ile ayakta durmaktadır. Bir esnaf ayrıca yanında çalıştırdığı insanlar ile istihdama katkı sağlamaktadır. Esnaf verilen kredileri ödeme zorlanmaktadır. Bu anlamda kredi mevzuatında bir takım kolaylıklar getirilmelidir.”dedi.
Düzenlenen toplantının ardından Çaylı, genel Başkan Akgül’e İskenderun esnafının yaşadığı sıkıntıları anlatarak sorunların çözümü için destek istedi.
Düzenlenen toplantıya çok sayıda birlik başkanı katıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet