Skip Navigation Links

İskenderun'un Stratejik Analizi çıkartıldı

TÜRKSAM Uluslararası ilişkiler ve stratejik analizler merkezi genel başkan yardımcısı Emekli Kurmay Albay Doç. Dr. Celalettin Yavuz: 'İskenderun gelec

Gündem   A+a-

TÜRKSAM Uluslararası ilişkiler ve stratejik analizler merkezi genel başkan yardımcısı Emekli Kurmay Albay Doç. Dr. Celalettin Yavuz “İskenderun çok zengin kültürü olan yer, ayrıca İskenderun’un çok önemli bir stratejik bir konumu ve özelliği bulunmaktadır. İskenderun gelecekte Dünya’nın en önemli merkezi haline gelecektir” dedi.


İskenderun Dünya’nın önemli merkezi olacak
İskenderun’un kültür zenginliği Hatay’dan çok fazla oldugunu belirten Uluslararası ilişkiler ve stratejik analizler merkezi genel başkan yardımcısı Emekli Kurmay Albay Doç. Dr. Celalettin Yavuz İskenderun’un çok önemli bir stratejik bir konumu ve özelliği bulunmaktadır. İskenderun gelecekte Dünya’nın en önemli merkezi haline geleceğini belirtti.
Doç. Dr. Celalettin Yavuz “Emekli olmadan önce Egede Türk Yunan güven arttırıcı önlemler paketleri hazırlayan gurubu içerisinde yer aldım. Bu gurup ta hazırlanan pakette sıfır sorun sıfır çatışma olanağı sağlanmıştır. Bu çalışmalar sonucunda şu anda Ege’de bir sorun yaşanmamaktadır. Dünya hızla stratejik analizler yaparak ekonomisini güçlendirmektedir. Bu bölgeyi çok iyi tanıyorum. İskenderun gelecekte konumu itibariyle tüm dünyanın en önemli merkezi haline gelecektir” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet