Skip Navigation Links

Birlik ve sağduyu mesajı verdiler

Armutlu Mahallesi’nden Din Adamları ve Kanaat Önderleri Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

Yaşam   A+a-

  Armutlu Mahallesi’nden Din Adamları ve Kanaat Önderleri Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti
 
  BİRLİK VE SAĞDUYU MESAJI VERDİLER
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Armutlu mahallesinde bulunan din adamları ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu ve heyet sağduyu çağrısı yaptı.
 
  Başkan Savaş’ı makamında ziyaret eden heyette Armutlu Camii İmamı Ahmet Gürbüz, din adamları ve mahallenin ileri gelenleri Mehmet Buz, Ali Yolcu, Süleyman Çekmece, Şefik Kazar, Süleyman Mengüllüoğlu, Cemalettin Şahin, Mehmet Ali Gün, Selim Yılmaz, Mehmet Şahutoğlu, İbrahim Kanatlı ve Mikail Görüroğlu yer aldı.
 
  Konuklarını sıcak bir ilgi ile karşılayan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Antakya’yı karıştırmak isteyenlere karşı kenetlenmek gerektiğini ifade ederek, “Şehrimizi karıştırmaya çalışıyorlar, insanlarımızı taciz ediyorlar. Ancak halkımız tüm kesimleriyle provokatörlere rağmen et ve tırnak gibi kenetlendi. Şehrimizde sağduyu hakim oldu. Ancak tehlike henüz geçmiş değil, şehrimizi kaşımaya devam ediyorlar. Bizler okumuş eğitimli insanlarız, sizler kendini yetiştirmiş kanaat önderlerisiniz. Bu süreçte hepimize çok büyük görevler düşüyor. Şehrimizdeki sosyal dokunun bozulmasına asla izin vermeyelim” dedi.
  Son iki yıldır tüm ilçelerde, beldelerde ve köylerde birlik ve beraberlik toplantıları düzenlediklerini dile getiren Başkan Savaş, Hatay’ın sahip olduğu barış ve kardeşlik ortamını kimsenin bozamayacağını ifade etti.
 
  Başkan Savaş görev süresi içinde hiçbir ayrım yapmadan şehrin her mahallesine hizmet götürdüklerine dikkat çekerek, Armutlu Mahallesi’nde de alt ve üst yapı çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.
 
  Bu önemli süreçte herkesin çok hassas davranması gerektiğini dile getiren Başkan Savaş, herkesi sağduyulu davranmaya davet etti.
 
  Armutlu mahallesinde bulunan din adamları ile mahallenin ileri gelenleri ortak bir açıklama yaparak, olayların başlangıcından itibaren çok büyük bir sağduyu örneği sergilediklerini ifade ettiler.
  Heyet adına yapılan açıklamada şu görüşler paylaşıldı: “Bizler tüm mezhepler kardeşiz. Olayların başlangıcından bu güne kadar sağduyulu davrandık ve vatandaşları, özellikle gençlerimizi sakinleştirmeye çalıştık. Demokratik haklarını aramak için eylem yapanların hak ararken çevreye zarar vermelerini onaylamıyoruz. Armutlu halkı ve esnafı bu durumdan memnun değil. Mahallemize dışarıdan gelen yabancılar bu tür olayları yaparak çevreye zarar veriyor ve gençleri kışkırtıyorlar. Bu olayların artık durmasını temenni ediyoruz ve sizinle bu konuları paylaşmak ve fikir alış verişinde bulunmak için sizi ziyaret ettik…”
 
  Heyet ayrıca, Başkan Savaş’ın kentte yaptığı hizmetleri yakından takip ettiklerini dile getirerek, ayrım yapılmadan gerçekleştirilen hizmetler için teşekkür ettiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet