Skip Navigation Links

Minikler göz doldurdu...

Demirçelik Anaokulu yıl sonu gösterileriyle göz doldurdu. Öncelikle minik ellerin yaptığı serginin açışışı vardı.

Eğitim   A+a-


  Demirçelik Anaokulu yıl sonu gösterileriyle göz doldurdu. Öncelikle minik ellerin yaptığı serginin açışışı vardı. Açılışa İskenderun ilçe Milli Eğitim müdürü Muharrem Keleşoğlu ve Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve çok sayıda veliler ve davetliler katıldı. Okul bahcesi çok güzel süslenmiş ve gelen misafirler ve çocuklar unutulmamıştı. Pastalar, Tatlılar, Elmalı şekerler, Balonlar, Meyve suları Payloçolar daha neler neler yok yoktu yani. İskenderunda bütün okullarda görmek istenilen tablo vardı. Açılş konuşmasını Okul Müdürü Ahmet Serhat BEYDİLLİ yaptı. “Zamanın nasıl gelip geçtigini anlayamadık. Çocuklarla ılık bir sonbaharda tanıştık onları tıpkı bir fidan gibi büyütüp serpilmelerini gördük. Onları izlemek, onarla zaman geçirmek kimi zaman zor oldu kimi zamansa muhteşemdi. Art niyetsiz sever çocuklar karşılık beklemeden. Şimdi ayrılık zamanı bu limandan büyük denizlere açılıcaklar ve gelecekte çok iyi yerlere gelecekler ben inanıyorum buna. Her biri belki bir doktor belki de bir öğretmen olacak farklı meslerkelrde çok iyi yerlere gecelekler. Bu gece onlar gecesi onları yürekten alkışlıyorum... Emegi gecen tüm ögretmenler ve görevli arkadaşlarada tekrardan teşekkür ediyorum gelen tüm velilerimize ve misafirlerede iyi seyirler diliyorum dedi.”
  İlçe Milli Eğitim müdürü Muharrem Keleşoğlu ise; Anasıflarının ne kadar gerekli ve yararlı oldugunu bir kez daha gördüklerine vurgu yaptı. Anasıflarına gidenlerle gitmeyenler arasında ucurum oldugunu mutlaka çocukların anasınflarına gitmesi gerektigini söyledi.
Gösteriler başladıgında Anneler ve babalara yönelik şiirler, konuşmalar anne babaların duygusal anlar yaşamasını sağladı. Kafkas , karadeniz, skeçler Burdur, Silifke yöreleri oyunları; kına gecesi canlandırması, anadolu ateşi ,efeler yer aldığı yıl sonu şenlikleri izleyenleri hayran bıraktı. Son finali onuncu yıl marşıyla her birlikte söylediler veliler ve ögretmenler ayakta alkışladılar.
 

 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet