Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gümüş ailesinin görkemli düğünü

Gümüş Otel sahibi Rasim Gümüş’ün oğlu Birol ile Çolakoğlu ailesinin güzel kızı Gamze düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Magazin   A+a-


İSKENDERUN GÜMÜŞ OTEL DÜĞÜN 8 GUN HABER1 ile 8gunhaber
   GÜMÜŞ AİLESİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
 
   Gümüş Otel sahibi Rasim Gümüş’ün oğlu Birol ile Çolakoğlu ailesinin güzel kızı Gamze düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.
 
   Gümüş otelde düzenlenen düğün törenine CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme, Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, Gökmeydan Belediye Başkanı Necmettin Bozkurt, Üçgüllük Belediye Başkanı Bedii Palta,Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu,İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun,işadamları,muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.
 
   Düğünde ilk olarak alkışlar arasında sahneye gelen genç çift ilk danslarını yaptı. Düğünde gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Rasim ve Özlem Gümüş çifti ile Meryem ve Nadir Çolakoğlu örnek bir misafir perverlik gösterdi.

 
 
 
 
 
   Davetliler ise müzik eşliğinde halay çekerek eğlendi. Düğünün ilerleyen saatlerinde ise genç çift kendileri için hazırlana düğün patasını birlikte kestiler. Pasta kesiminin ardından genç çift ve aile yakınları bir süre karşılıklı oynadı. Genç çiftlerin ise mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Düğün töreninde davetliler gecede sahne alan sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde oynayarak genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.
 
 

 
 
 
Gümüş ailesinin görkemli düğünü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş