Skip Navigation Links

Görgen'den engellilere destek

Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selim oğlu engelli vatandaşlara tam destek verdi.

Yaşam   A+a-


ENGELLİLERE GÖRGENDEN DESTEK 8GUN HABER ile 8gunhaber
   ENGELLİ VATANDAŞLARA
   GÖRGEN’DEN BÜYÜK DESTEK
 
  Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu engelli vatandaşlara tam destek verdi.
 
  Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu,”Belediyecilik sadece yol, su ve kaldırım işleri yapmak değildir. Belediyecilik hayatın her alanında vatandaşlara hizmet götürmektir” dedi.
 
  Görgen, Dörtyol Atatürk parkında, düzenlenen törenle Dörtyol Bedensel Engelliler Derneği ve spor kulübüne akülü engelli aracı ile ve tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.
 
  Görgen, yaptığı konuşmada bu tür yardımları önemsediklerini belirterek” her birey bir engelli adayıdır. Belediye olarak toplumun her kesimine yönelik hizmetler yürütüyoruz. Özellikle engellilere yönelik çalışmalara ayrı bir önem veriyoruz. Her zaman engellilerin yanında olan belediyemiz, engellilere yönelik çok güzel çalışmalar yapmaktadır.”dedi.

 
 
 
  Belediye olarak engelli sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çeşitli faaliyetler yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Görgen,” Bedensel engelli vatandaşlarımız için bu araçlar ve sandalyeler son derece önemli. Bizlerin amacı hep beraber daha mutlu ve daha huzurlu yaşayabileceğimiz bir hayat yaşamaktır. Bu anlamda elimizden geldiğinde sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
  Dörtyol Bedensel Engelliler Derneği ve spor kulübüne Perihan Peker, engellilere vermiş olduğu desteklerden ötürü Görgen’e teşekkür ederek ,”Sizlerin bu desteğini engelli vatandaşlarımız unutmayacaktır. Bizleri çok memnun ettiniz. Engellilerin tek korkusu unutulmaktır. Sizler bu desteğiniz ile bizlerin her zaman yanında olduğunuzu gösterdiniz. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.
Konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü arabalar teslim edildi.
 
  Daha sonra Payas Engelliler Rehabilitasyon ve Spor Kulübü Derneğinde engellilere akülü araç ve tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.
 
  Düzenlenen törene AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 

 
Görgen'den engellilere destek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet