Skip Navigation Links

Bu Düğüne Yıldız Yağdı..

Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Mehmet Dönen’in kızı Özdeş Dönen, Ankara Swiss Otel’de düzenlenen görkemli düğün töreniyle evliler kervanına katıldı.

Magazin   A+a-


MEHMET DÖNEN DÜGÜN 8 GUN HABER ile 8gunhaber
 
 
  Bu Düğüne Yıldız Yağdı..
 
  Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Mehmet Dönen’in kızı Özdeş Dönen, Ankara Swiss Otel’de düzenlenen görkemli düğün töreniyle evliler kervanına katıldı.
 
  Özdeş Dönen-Özgür Atak çiftinin nikahını ise Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kıydı.
 
  50’nci hükümet döneminde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yapmış önemli bir hizmet adamı olan Mehmet Dönen söz konusu olunca, Türkiye’nin zirvesi de doğal olarak düğünde boy gösterdi.
 
  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Meral Akşener, CHP Eski Genel Başkanlarından Deniz Baykal, HSYK Üyesi Ahmet Karayiğit ve İSSİAD Hatay Şube Başkanı ve Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ın nikah şahitliği yaptığı düğün töreninde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da nikah şahidi olduğu biliniyordu. Kılıçdaroğlu’nun Kadıköy mitingini iptal edip daha sonra da tüm milletvekilleriyle birlikte Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek verdiği için düğün törenine katılamadığı öğrenildi.
 
  Davetlileri Swiss Otel’in düğün salonu kapısında karşılayan Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Mehmet Dönen, aynı zamanda misafirleriyle de tek tek ilgilendi.
 
  Özdeş Dönen-Özgür Atak çiftinin salona girmesinin ardından nikah merasimi başladı.
Nikahı kıyan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, tüm nikah şahitlerini davet ettikten sonra hiç vakit kaybetmeden mutlu çiftten “Evet!”^yanıtlarını aldıktan sonra da şahitlere sordu ve nikah cüzdanını da gelin Özdeş Dönen’e vermesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Meral Akşener’e takdim etti.

 
 
 
  Meral Akşener ile Deniz Baykal arasında yaşanan diyalog ise davetliler arasında tatlı tebessümlere ve alkışlara neden oldu.
 
  Evlenme cüzdanını Akşener’in vermesini isteyen Baykal, Başkan Fethi Yaşar’ın mutlu çifte nasihatlerinin ardından yorum yapmak istemeyince, son sözü söyleyen TBMM Başkan Vekili Akşener, “saygı ve sevgiyi ikiniz için istiyorum ama sabrı damat olarak senin için istiyorum” diyerek mutlu çifte takıldı.
 
  Hatay bölgesinden her siyasi görüşten bir çok önemli isim başta olmak üzere, yine yatırımlarıyla bölgenin gözbebeği olan isimler de çok konuşulacak düğünde yer alırken, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Mehmet Dönen’in eski çalışma arkadaşları da düğünde bulundu.
 
 
 
 


Bu Düğüne Yıldız Yağdı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet