Skip Navigation Links

Osman Tufan’dan Sürpriz Açıklama!!!

Osman Tufan’ın, Tufan Yıldızlar Koleji mezuniyet balosunda yaptığı açıklama kamuoyunda büyük ses getireceğe benziyor..

Magazin   A+a-


TUFAN KOLEJİ OSMAN TUFAN 8GUN HABER ile 8gunhaber
 
  Osman Tufan’ın, Tufan Yıldızlar Koleji mezuniyet balosunda yaptığı açıklama kamuoyunda büyük ses getireceğe benziyor..
 
  Osman Tufan’dan Sürpriz Açıklama!!!
 
   Hatay’ın en başarılı eğitim kurumlarından Tufan Yıldızlar Koleji, 2012-2013 öğretim yılı mezunlarına muhteşem bir balo düzenledi.
 
  Dörtyol Four Way Otel’de gerçekleşen Mezuniyet Balosu, her yıl olduğu gibi bu yıl da 47 mezunuyla yıldızlar geçidini andırıyordu.
 
  Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Tufan’ın kızı Ezgi Tufan da mezunlar arasında yer alınca Tufan ailesinde ayrı bir heyecan yaşandı.
 
  Gecede konuşma yapan Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Cumhuriyetin aydınlık geleceği genç yıldızlara güvenmenin önemine dikkat çektiği konuşmasında, “Masada oturdum gençlerin girişini izlerken gözlerim daldı. Baktım karşımda Çağdaş Cumhuriyet’in çocukları geliyor.
 
  Onları görünce sanki Mustafa Kemal’in gözleri onları seyrediyor. Çünkü bunlar, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bıraktığı mirası hiçbir güç bizden alamayacak. Gençler artık aramızdan ayrılıyorsunuz, artık Türkiye’nin gerçekleriyle yüzleşeceksiniz. Türkiye’nin gerçekleri denizdeki dalga gibidir. Sizler artık denizdeki dalgaların her türlüsüne hazır olacaksınız. bazen çırpıntılı bir dalga, bazen de süt liman bir deniz. Eğer hayatta başarılı olmak istiyorsanız bu dalgalara karşı kendinizi iyi korumanız gerekir. Bakın Türkiye’ye, başımıza ne geliyorsa eğitimsizlikten geliyor” dedi ve alkışlar arasında yerine oturdu.

 
 
  Bir süre vur patlasın çal oynasın genç yıldızların mezuniyeti kutlandı ve Osman Tufan’a ithafen “Osman Aga”^şarkısı çalınmaya başlayınca, gençler Osman Tufan’ın etrafında toplandı. Bir süre gençlerle sahnede ter atan Osman Tufan yerine oturdu ve bir süre sonra da sürpriz açıklama anonsu yapıldı.
  Birkaç dakika önceki konuşmasında Cumhuriyet’in genç yıldızlarına güvenmenin önemine dikkat çekmişti ki, sahneye çıktı ve Tufan Yıldızlar Koleji yönetim kurulu başkanlığı görevini kızı Koç Üniversitesi İşletme Mezunu Münevver Merve Tufan’a devrettiğini açıkladı.
 
  Gençlere güvenmenin önemine dikkat çekip de, kızına güvenmemenin büyük bir çelişki olacağı gerçeğini düşündüğü tahmin edilen Osman Tufan’ın bu açıklaması büyük takdir topladı.
 
  Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini alır almaz duygularını ifade eden Münevver Merve Tufan, Atatürk’e layık çocuklar yetiştirmek için var gücüyle çalışacağını belirterek, babası Osman Tufan’ın izinden gideceği mesajını vermiş oldu.
 

Osman Tufan’dan Sürpriz Açıklama!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet