Skip Navigation Links

Uzman eller araçların ömrünü uzatıyor

TüvTurk Araç Muayene İstasyonları, vatandaşlarımızın araç kullanırken daha sağlıklı ve güvenli olmalarına imkân sağlıyor.

Ekonomi   A+a-


İSKENDERUN TÜVTURK 8GUN HABER11 ile 8gunhaber
 
  TüvTurk Araç Muayene İstasyonları, vatandaşlarımızın araç kullanırken daha sağlıklı ve güvenli olmalarına imkân sağlamak adına çalışmalarını sürdürerek her geçen gün daha çok güven ve takdir kazanıyor. Araç muayenesinin belirli bir standarda kavuşması, araç kusurundan kaynaklanan trafik kazalarının azalmasına ve trafik güvenliğinin artmasına katkı sağlaya TüvTurk, uzman kadrolarıyla hizmet veriyor.
 
  TüvTurk İskenderun Araç Muayene İstasyonu da bu doğrultuda kent halkının trafikte seyir halindeyken vatandaşlarımızın güvende olmaları için sağlıklı muayeneler yaparak araçları teslim ediyorlar.
 
  TüvTurk Muayene İstasyonu’nda yapılan her işlem, hem araç, hem de vatandaşlarımız çok önemli bir misyon üstleniyor. Periyodik olarak bakımı yapılmış araçların performansının artmasıyla, yakıt sarfiyatı ve gürültü kirliliği azalırken, bakımlı araç sayısının artmasıyla, aracın ömrü uzamakta ve ikinci el değeri artmaktadır.

 
 

 
 
  İskenderun ve bölgesinde özellikle motosiklet sayısının çok olması münasebetiyle TüvTurk İskenderun Araç Muayene İstasyonu’nda motor muayeneleri de büyük bir titizlik ve hassasiyetle gerçekleştiriliyor. Uzman personeller motorları baştan sona muayene edip vatandaşın daha sağlıklı ve huzurlu seyir etmesine imkân sağlıyor. Bilindiği üzere yaz mevsiminde hava basıncının düşük olmasından dolayı lastiklerde oldukça önem arzediyor. TüvTurk yetkilileri vatandaşlara lastiklerin önemini her kontrolde belirtirlerken, özellikle seyir halindeyken kask takmalarını da önemli belirtiyorlar.
 
  Araç muayeneleri toplum sağlığı için son derece önemli bir yer tutarken, trafik güvenliğinin sağlanması için temel değerleri bağımsızlık, tarafsızlık ve dürüstlük olan TüvTurk başarılı çalışma çıtasını her geçen gün yükseltiyor.
 
 
 
 

Uzman eller araçların ömrünü uzatıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet