Skip Navigation Links

İskenderun futbol akademisine kavuştu

İskenderun’da 06-16 yaş gurubuna yönelik Futbol Akademisi hizmete girdi.

Spor   A+a-

  İSKENDERUN FUTBOL AKEDEMİSİ’NE KAVUŞTU
 
  İskenderun’da 06-16 yaş gurubuna yönelik Futbol Akademisi hizmete girdi.
Nardüzü Belediye binası arkasında yapılan Futbol Park tesislerinin açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.
 
  TÜRKİYE’DE İLK CANLI YAYIN
 
  Tesis adına açıklama yapan işletme sorumlusu Rezzan Kesene, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. İstanbul’dan özel ekip getirerek en son teknoloji kullanmak suretiyle halı saha maçları ve çeşitli maç organizasyonları www.futbolpark.net sitemizden 24 saat canlı olarak verilmektedir. Futbolunu oynayan kişinin ya da takımın maçı aynı anda dünyanın heryerinde internet sayesinde sitemizden izlenebilecektir.
 
  AKADEMİYE YOĞUN İLGİ
 
  Futbol Park bünyesinde kurduğumuz Futbol Akademisi de spor camiasının yakından tanıdığı, uzun yıllar çeşitli futbol kulüplerinde profesyonel futbol oynayan ve altyapı antrenörlüğü yapan deneyimli hocamız Fatih Toluyağ nezaretinde öğrencilerimiz çalışmalara başladı.
 
  ÜCRETSİZ SERVİS
 
  06-16 Yaş arası guruplar şeklinde bize facebook.com/FutbolParkNet @FutbolParkNet youtube.com/FutbolParkNet adreslerinden veya 641 59 59 nolu telefonlardan başvuran her veli, çocuklarını güvenli bir şekilde tesislerimizde ücretsiz servis hizmetimizden yararlanacaktır.
Yine Türkiye’de ilk kez, oynanan tüm maçları www.FutbolPark.net üzerinden canlı olarak yayınlayan Futbol Park, yapılacak tüm antrenmanları canlı olarak yayın olanağını da sunuyor.
Antrenman programları ile çocuğunuzun futbol yeteneği gelişecek ve bunu sosyal medya ve canlı yayın yeteneğimizle tüm futbol dünyasına duyuracağız.

  YETENEK MAÇLARI
 
  Yine internet aracılığı ile çocuklarımız arasında düzenlenecek yetenek karşılaşmaları ile tüm futbol dünyası, sosyal medya kullanılarak haberdar edilecek ve tüm altyapı sorumlularının izlemesi canlı yayın ve You Tube aracılığıyla sağlanacaktır.” dedi.
 
  Kesene açılış organizasyonlarını yakında kamuoyu ile paylaşacaklarını da sözlerine ekledi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet