Skip Navigation Links

Teşekkürler Öztürk Paşa

39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk de İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan'a bir kutlama mesajı gönderdi.

Gündem   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan’ın, Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetimine girmesi sevinçle karşılanırken, kentimizin bir önemli noktada daha temsil ediliyor olması takdir gördü. 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk de İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan’a bir kutlama mesajı gönderdi. Gürsel Öztürk paşaya İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi adına teşekkür ediyor, kutlama mesajını aynen yayınlıyoruz..

Teşekkürler Öztürk Paşa
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulunca, 27 Eylül 2009 tarihinde Ankara’da gerçekleşen seçimler neticesinde, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildiğinizi, yerel basın vasıtasıyla ve büyük bir mutlulukla öğrendim.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği gibi çok önemli bir görevde, daha önceki görevlerinizde olduğu şekilde başarılı olacağınıza, İskenderun’a ve İskenderunlulara büyük hizmetler vererek, derin izler bırakacağınıza olan inancımı ifade etmeyi vicdanıma bir borç bilirim.
Şahsım ve “Otuzdokuzlular” adına yeni görevinizden dolayı sizi ve ailenizi en samimi duygularımla kutlar, sağlık, mutluluk, esenlik ve başarılarla dolu bir hizmet dönemi temenni eder, saygılarımı sunarım.

Gürsel ÖZTÜRK
Tuğgeneral
Garnizon Komutanı
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet