Skip Navigation Links

Şok Ses Kaydı: Sergen Polisi Kafa Üstü Atmış

Adana'da dün gerçekleştirilen yasadışı gösterilerde, bir inşaat alanına düşen komiser yardımcısı Mustafa Sarı şehit olmuştu.

Gündem   A+a-

 
 

Eylemciler arasında geçtiği iddia edilen ses kaydına göre şehit polis köprüden aşağı itildi. Adana'da akıllı cep telefonuna indirilen programla birbiriyle haberleşebilen eylemciler, alt geçite düşerek şehit olan komiser Mustafa Sarı'nın düştüğünü, "Sergen arkadaşımız polisi kafa üstü atmış, sonra da kaybolmuştur." diye duyurdu.

Taksim'deki "Gezi Parkı" gösterileriyle Türkiye'ye yayılan protestolar için eylemciler, akıllı cep telefonlarına indirilen "Zello Walkie Talkie" programı ile konuşuyor. Telsiz gibi kullanılan programla eylemciler, polisin yerini birbirlerine haber vererek yönlerini tayin ediyor. Dün akşam saatlerinde AK Parti il binası önünde başlayan eylemin ardından yaşanan kovalamaca sırasında inşaatı devam eden alt geçitten düşen komiser Mustafa Sarı'nın olayını da eylemciler birbirine bu programla duyurdu.

Zello'daki ses kayıtlarında, eylemcilerden biri, "Arkadaşlar, Sergen arkadaşımız polisi kafa üstü atmış sonra da kaybolmuştur. Arkadaşlar 3 polis düşmüş biri kafa üstü." diyor. Aynı eylemci, Sergen'in daha sonra Dağlıoğlu mahallesine gittiğini söylüyor. Eylemcilerin konuşmaları şöyle:

- "Sergen arkadaşımız arabayla Atatürk caddesinde gezerken Adana'da kaybolmuştur arkadaşlar. Kendisi Dağlıoğlu mahallesinde soluğu almıştır."

- "Arkadaşlar şu an Şadırvan'ın oradaki köprüden bir düşme vakası var. Polisler oraya gitti. Olay yeri inceleme de orada. Bilgisi olan var mı tam olarak. Aslı yok mu söylenenlerin. Arkadaşlar olay yeri inceleme orada aslı yoksa nasıl orada olur. Arkadaşlar öyle bir durum var. Çevik kuvvet aşağı düşmüş."

- "Arkadaşlar Sergen arkadaşımız polisi kafa üstü atmış. Sonra da kaybolmuştur. Arkadaşlar 3 polis düşmüş biri kafa üstü.

Arkadaşlar tam olarak bilgi verin lütfen. Tüm Adana seni arıyor Sergen dikkatli ol. G.....'yi kolla. Her yer Taksim her yer direniş. Küfürlü konuşmayın."

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet