Skip Navigation Links

En önemli yatırım gençlere yapılan yatırımdır

İskenderun İnönü Ortaokulu Müdürü İbrahim Seçkin, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti.

Eğitim   A+a-

 
 İskenderun İnönü Ortaokulu’ndan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e ziyaret
 
 İskenderun İnönü Ortaokulu Müdürü İbrahim Seçkin, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti.
 
  Makamda gerçekleşen ziyarette, Okul Müdürü İbrahim Seçkin’e, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kayhan, beden eğitimi öğretmeni Şahin İvak, okul aile birliği yönetimi ve öğrenciler eşlik etti.
Kendisine çiçek veren 7. Sınıf öğrencileri Seher Kayhan ve Gülsena Oğuz’a teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, en önemli yatırımın insana ve geleceğimiz olan çocuk ve gençlere yapılan yatırım olduğunu söyledi.
  Çocuklar için parklar yapıldığını, yeşil alanların arttırıldığını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Rauf Denktaş Spor kompleksinde çocuklar tenis öğreniyor. Sahil peyzaj çalışması başladı. Amfi tiyatro, yürüme yolları, kay kay pistleri gibi çok fonksiyonel olacak. Heykel Sempozyumu sürüyor. Sanatçılarımızın yaptığı heykeller bitince kentimizin çeşitli yerlerine monte edilecek. İskenderun’da sanat eksikliği var. Bunu gidermeye çalışıyoruz. Çocuk Tiyatrosu, Belediye Şehir Tiyatrosu kurduk, oyunlar sahneliyorlar. Hassa’da oyun sahnelediler, bin kişi seyretti” dedi.
 
  Öğrencilere, “Çocuklar sandal kiralayıp denizde kürek çekmek istemez misiniz?” diye soran Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskele yaptık. Led ışıklandırma yapılacak. Oltayla balık tutacaksınız. Sandalda kürek çekeceksiniz. Tur motorları yanaşacak” diye konuştu.
 
  Altyapının görünmediğinden, genellikle önem verilmediğini, ancak altyapı olmadan üst yapının olmayacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Altyapı olmazsa, yağan yağmur suları birikerek, sele neden oluyor. Çağdaş kentler altyapısı sağlam olduğu için rahat. Altyapı insan vücudu gibidir. İyi çalışmıyorsa, mutlu olamazsın. Biz de bu bilinçle altyapıya önem verdik. Her yer kazıldı, toz, çamur oldu. İskenderun ağır ameliyat geçirdi. Ama iyi ki yaptık, sonuna geldik. Asfalta başladık.
 
 
  İçmesuyu şebeke çalışması bitmek üzere. Yaklaşık 30 bin aboneye yeni su şebekesinden bağlantı yapıldı. Depoya, motora gerek kalmadan su kendi basıncıyla geliyor. Yeni şebeke hem vatandaşa hem belediyeye enerjiden tasarruf sağlıyor. Ülke olarak enerjide dışa bağımlıyız. Üstelik su kaybı önlenmiş oluyor. Doğalgaz, içmesuyu şebekesi döşenen yerleri asfaltlıyoruz. Halkımız musluktan sürekli akan, içilebilir suya kavuşacak. Drenaj kanalları yaptık. Drenaj kanallarının diğer bölümünü de yapacağız. İskenderun sel riskinden tamemen uzaklaşmış olacak” dedi.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yeni revizyon imar planının yapıldığını, Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’nin hizmete girdiğini, diğer bölümlerin de yapımının sürdüğünü ifade etti.
Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kayhan da yaptığı konuşmasında, çocuklara yapılan yatırımın önemine değinerek, “Çocuklarımız geleceğimizdir” dedi.
  Başarılı öğrencileri olduğunu belirterek, yetişmiş, deneyimli, bilgi yüklü, öğrencilerle ilgilenen tüm öğretmenlere teşekkür eden İnönü Ortaokulu Müdürü İbrahim Seçkin, “Başkanım katkınızdan ve bize zaman ayırmanızdan dolayı size teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun” dedi.
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, gelecekteki meslek hedeflerine yönelik sorusunu, veteriner hekimlik olarak yanıtlayan öğrenciler Seher Kayhan ve Gülsena Oğuz’a, başarı diledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet