Skip Navigation Links

CHP'li Tekin Antakya'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, siyasilerin dillerini değiştirmesi gerektiğini söyledi.

Gündem   A+a-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, siyasilerin dillerini değiştirmesi gerektiğini söyledi.
 
Tekin, CHP il binasında düzenlediği basın toplantısında, Hatay'da genç bir insanın hayatını kaybettiğini belirterek, "Bizler evladımıza sahip çıkacağız tüm devlet görevlilerinin kendi görevlerini yapmaya devam ediyoruz" dedi.
 
Hatay istihbarat örgütlerinin cirit attığı bir coğrafya haline geldiğini ifade eden Tekin, "Umut ediyorum ki bu başıboşluk, bu vurdum duymazlık biran önce son bulacaktır" diye konuştu.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, siyasetçilere de seslenerek, "Çok kritik bir süreçten geçiyoruz ve kritik bir ilde yaşıyoruz. O yüzden tüm demokratik haklarımızı kullanacağız ama kritik bir ilde yaşadığımızı unutmayacağız. Bir evladımızı daha kaybetmeye tahammülümüz yok. Başta Adalet Bakanının bir Hatay'lı olarak buraya el atması gerekir" dedi.
 
Son günlerde bazı gazetelerde geçmişte olduğu gibi darbe iddialarının artık eskisi kadar inandırıcı olmadığını belirten Tekin, elbette bu ülkede darbeye kalkışacak birileri olursa o darbenin önünde kalkan gibi duracak partinin de CHP olduğunu ifade etti.
 
Ülkeden yaşanan olaylardan daha önemli bir sorunun da siyasilerin dilleri olduğunu belirten Tekin, siyasilerin biran önce dillerini değiştirmeleri gerektiğini söyledi.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin daha sonra Hatay'da çıkan olaylarda hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in evine giderek ailesine taziyede bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet