Skip Navigation Links

Herkes Hakkını Demokratik Yollardan Aramalı

İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat, herkesin hakkını demokratik bir şekilde araması gerektiğini belirtti.

Gündem   A+a-


İSKENDERUN ESNAF ODALARI BAŞKANI UGUR FIRAT... ile 8gunhaber
  HERKES HAKKINI DEMOKRATİK YOLLARDAN ARAMALI
 
  İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat, herkesin hakkını demokratik bir şekilde araması gerektiğini belirtti.
 
  İskenderun’da faaliyet gösteren 14 oda başkanı düzenledikleri basın toplantısı ile vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundular.
 
  Fırat, yaptığı açıklamada, son günlerde ülke ve bölge genelinde bir takım eylemlerin yapıldığını belirterek,”Bizler her zaman insanların haklarını demoktaratik bir şekilde almalarından yanayız. Vatandaşlarımız elbette bir konu hakkında tepkilerini, eylemelerini dile getirebilirler. Demokratik protestonun, demokratik hak arayışının asla bir şiddet eylemine, bir takım kışkırtıcıların siyasi istismarcıların zeminlerine dönüşmemesi gerekir."dedi.

 
 
 
  Fırat,”Hatay’da hoşgörünün, barışın sevginin başkentidir. Bu günleri fırsat bilip bu huzur ortamını bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Bizler yıllardır kardeşçe ve dostça kardeşlik içerisinde yaşıyoruz. Birilerinin ekmeğine yağ sürmeyelim. Her türlü şiddet ve nefret dolu eylemlere karşı daha dikkatli olalım. Provokatörlere asla prim vermeyelim”şeklinde konuştu.
 

Herkes Hakkını Demokratik Yollardan Aramalı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet