Skip Navigation Links

Meysunlife Açıldı..

İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Meysun Dönmez’in sahibi olduğu Meysunlife Sağlık ve Güzellik Merkezi hizmete girdi.

Sağlık   A+a-


MEYSUNLIFE 8GUN HABER ile 8gunhaber
  İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Meysun Dönmez’in sahibi olduğu Meysunlife Sağlık ve Güzellik Merkezi hizmete girdi.
 
  Meysunlife Açıldı..
 
  İskenderun’un tanınmış ve başarılı hekimlerinden İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Meysun Dönmez, Meysunlife Sağlık ve Güzellik Merkezi’ni hizmete açtı.
 
  Hem muayenehane hem de güzellik merkezi olarak hizmete giren Meysunlife’ın açılışını İskenderun Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek yaptı.
 
  Açılışa İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Arlı ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Aslan da katıldı.
 
  Diyabet. Tansiyon ve kalp hastalığı, guater, obezite, mide ve bağırsak, karaciğer, safra kesesi, böbrek hastalıkları ile ozon tedavisi ve ağrı tedavileri hizmeti verilecek olan Meysunlife’ta aynı zamanda tam donanımlı bir güzellik merkezi de bulunuyor.

 
 
 

 
 
 
 
 
 Cilt ve vücut bakımı, kalıcı epilasyon, selülit giderme ve inceleme, kavitasyon, lipoliz, anti aging cilt bakımları, kryopoliz, mezoterapi, akne ve sivilce bakımları, masaj uygulamaları, lenfatik drenaj, kalıcı makyaj, kırışıklık tedavisi, leke giderici bakımlar, radyo frekans ve kalıcı dövme konularında güzellik merkezinde yaygın bir hizmet verecek olan Doktor Meysun Dönmez, büyük fedakarlıklarla açılan Meysunlife’ı Başkan Civelek ve misafirlere anlatırken oldukça gururluydu.
 
  İskenderun Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek, Meysunlife’ı gezerken güzellik merkezindeki tüm uygulamaların bir dahiliye uzmanı hekim tarafından kontrol edilerek yapılmasının ise ayrı bir önem taşıdığına dikkat çekti.
 
 
 
 
 
 
 
 
Meysunlife Açıldı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet