Skip Navigation Links

Abdullah Cömert'ın Otopsi Raporu Tamamlandı

Hatay'daki pprotesto gösterilerinde yaşamını yitiren Abdullah Cömert'in otopsi raporu yayınlandı.

Gündem   A+a-

 Hatay'daki protesto gösterilerinde yaşamını yitiren Abdullah Cömert'in otopsi raporu yayınlandı.
 
CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Hatay'ın Antakya İlçesi'nde dün akşam düzenlenen Gezi Parkı eylemi sırasında açılan ateşle öldüğü belirtilen 22 yaşındaki Abdullah Cömert'in kurşunla değil, başına isabet eden iki darbeyle yaşamını yitirdiğini söyledi.
 
Bir televizyon kanalının yayınına telefonla bağlanan Milletvekili Akgöl, Hatay Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı başta olmak üzere yetkili birçok kurumun Cömert'in ölümünün 'Nereden geldiği belli olmayan bir kurşun' olarak açıklandığını hatırlattı.
 
Akgöl, "Az önce otopsi tamamlandı. Yapılan bütün tetkiklerde ölümün önden ve arkadan başa alınan darbeler sonucu olduğu görüldü. Vücutta herhangi bir kurşun izi tespit edilemedi" dedi.
 
VALİLİKTEN AÇIKLAMA
 
Hatay Valiliği de internet sitesinden yaptığı açıklamada, 3 Haziran 2013 Pazartesi günü saat 23.35 sıralarında, merkeze bağlı Armutlu Mahallesi'nde Abdullah Cömert isimli vatandaşın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği, olayla ilgili güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldığı kaydedildi.
 
Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı, protesto gösterileri sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in otopsi işlemleri neticesinde "Ateşli silaha ait giriş çıkış deliği ve beyin dokusunda trace oluşturmuş herhangi bir lezyon saptanmadığını" bildirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet