Skip Navigation Links

Hisarcıklıoğlu'na Tam Destek!..

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası YönetimiAnkara’ya giderek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini ziyaret etti.

Ekonomi   A+a-

   DÖRTYOL TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİMİ
   TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
 
 
   Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi seçimler sonrasında kurum ve kuruluş ziyaretlerini tamamladıktan sonra Genel Kurul ;Delegeleriyle birlikte 01 Haziran 2013 günü Ankara’ya giderek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini ziyaret etti.
 
  Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay başkanlığında ziyarete katılan Ercan Yıldırım, Ahmet Özüren, Tahsin Fer, Ömer Kara, Ahmet Şahin Hasoğlu, Hüseyin Özen, Erol Erhan, Harun Yavuz, Hacı Dede Tokgöz, Fatih Rüştü Yalçın ve Emin Dönmez, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir buçuk saate yakın bir süre ikili görüşmelerde bulunarak ülke gündemine, yaşanan seçim sürecine ve Dörtyol’un önceliklerine dair görüş alışverişinde bulunurlarken sevindirici haberlerle döndü.
 
 
  Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşmelerinde Taksim’de yaşanan GeziParkı olaylarının gündeme geldiğini belirtip, detay vermezken; “Sayın Hisarcıklıoğlu geçmişe dayanan dostluğumuza istinaden bizleri oldukça sıcak ve samimi karşıladı. Uzun süre ülke ve ilçe gündemine dair görüş alış verişlerinde bulunduk. Yönetim Kurulu olarak Dörtyol için hedeflerimizi ortaya koyduk. Bu hedeflerimiz ışığında Sayın Hisarcıklıoğlu bize ufkumuzu açacak, hedeflerimizi daha ileri noktalara götürecek telkinlerde bulundu ve destek olacaklarını ifade etti. Bunları sırası geldiğinde basınımız aracılığı ile hemşerilerimizle paylaşacağız.” dedi.
 
  YÖNETİM OLARAK HİSARCIKLIOĞLU’NA TAM DESTEK
 
  Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay TOBB’un Ağustos ayında yapılacak olan seçimlerinde de yönetim olarak aldıkları ortak kararla Rifat Hisarcıklıoğluna tam destek vereceklerini belirtti.
 

 

 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet