Skip Navigation Links

İskenderun Bu Kez Gaza Gelmedi!!!

İskenderun’da toplanan 500 kişi civarında bir grup, yaklaşık 2 saat kadar eylem yapıp slogan attıktan dağıldı.

Gündem   A+a-


EYLEM 8GUN HABER ile 8gunhaber
  İskenderun Bu Kez Gaza Gelmedi!!!
 
  Türkiye genelinde devam eden Taksim Gezi Parkı eylemlerinin dördüncü gününde İskenderun’da toplanan 500 kişi civarında bir grup, yaklaşık 2 saat kadar eylem yapıp slogan attıktan sonra çevik Kuvvet Polislerinin hazırlık yapması sonrasında hızlı bir şekilde dağıldı.
İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda yapılan Türkçe Olimpiyatları ile eylemciler arasında barikat kuran ve olağan üstü güvenlik önemleri alan polis, hem provakasyonu önledi, hem de müdahele etmeden kalabalığın dağılmasını sağladı.

 
 
  Yaklaşık iki saat boyunca hükümet aleyhine slogan atarken aynı zamanda hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı ellerinde Türk Bayraklarıyla okuyan kalabalığa polis hiç müdahele etmedi.
Sivil polislerin uzaktan takip ettiği eylemciler, Çevik Kuvvet Polislerinin kendilerine doğru geldiğini görünce ara sokaklara kaçışarak dağıldılar.
 
 
  Türkçe Olimpiyatlarının da yapılması nedeniyle güvenlik önemlerini en üst seviyeye çıkaran polis, kalabalık grubun da itidalli davranması sonucu rahat bir nefes aldı.
İskenderun Şehit Pamir Caddesi Boyacılar Parkı’nda toplanan eylemcilerin yerini ise şu an Çevik Kuvvet Polisleri almış durumda.
 
  Küçük gruplar halinde ara sokaklarda slogan atan eylemcilerin Atatürk Anıt Alanı’na yaklaşmalarına kesinlikle müsaade edilmiyor.
 
  Gergin bir gün geçiren İskenderun, olaysız dağılan eylemciler sayesinde de rahat bir nefes aldı. İskenderun’un bir çok mahallesi ve caddesinde düzenlenen tencere-tavalı eylemlerin halkın sağduyusu sayesinde olaysız ve çevreye zarar vermeden gerçekleşmesi memnuniyetle karşılanıyor.
 

 
 
 
 
İskenderun Bu Kez Gaza Gelmedi!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet