Skip Navigation Links

Ülkücü gençler bu olayların içerisinde yok

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Nurettin Aydemir, ülkücü gençlerin bu olayların içerisinde olmadığını belirtti.

Gündem   A+a-


NURETTİN AYDEMİR 8GUN HABER ile 8gunhaber
 
  ÜLKÜCÜ GENÇLER BU OLAYLARIN IÇERISINDE YOK
 
  İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Nurettin Aydemir, ülkücü gençlerin bu olayların içerisinde olmadığını belirtti.
 
  Aydemir, düzenlediği basın toplantında, “son günlerde taksim merkezli baslayip ülkemizin bir çok noktasinda devam eden protesto gösterilerinde bir kısım kişiler vatanimizin göz bebegi ülkü ocaklarimizi da bu tür olaylarin içinde göstermek gaflatinde bulunmuşlardir.”dedi.

 
  Aydemir,”bilinmelidir ki, kaldirim taşlarini söküp, otobüsleri yakip, çevredeki esnafin ekmek teknelerine saldiranlar ile çözüm süreci ekseninde olanlar ayni masada ayni kişilerdir. ülkücü hareket asla bu insanlarla ayni safta olmayacaktir.bu gerilim her iki taraf tarafindan derhal sonlandirilmalidir, gezi parki cehennem parkina dönüştürülmemelidir.”şeklinde konuştu.
 
  Aydemir,”bugün ülkemizdeki bütün ülkücüler bu olaylarin içine çekilmek istenmektedir. bizler vatanimizin huzuru icin bize yapilan saldiri ve iftiralara karşi sabirla beklemekteyiz, sanmasinlar ki ülkücüler pasiftir, sindirilmiştir. bizler vatanin bekaasi icin gerektiğinde canlarimizi göz kirpmadan veren alparslanlarin, metelerin, fatihlerin torunlariyiz.bugün oynanan oyun devletle milleti karşi karşiya getirme oyunudur ve bizler bunun içinde asla olmayacagiz.Ülkücüler hiç bir zaman butür olaylarin içinde bireysel veya teşkilat olarak yer almayacağini bilen ahlakli ve faziletli kişilerdir. “şeklinde konuştu.
 
 
 
 

Ülkücü gençler bu olayların içerisinde yok videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet