Skip Navigation Links

Miniklerin resim heyecanı

İskenderun’da faaliyette bulunan Özel ÇİLEK Kreş ve Gündüz Bakım Evi minikler için 02 Haziran 'da resim yarışması düzenledi.

Eğitim   A+a-

ÇİLEK KREŞ’TE MİNİKLERİN RESİM HEYECANI
 
  İskenderun’da faaliyette bulunan Özel ÇİLEK Kreş ve Gündüz Bakım Evi 2007 doğumlu minikler için 02 Haziran 2013 saat:10:00 da düzenlemiş oldukları muhteşem bir RESİM yarışmasıyla hem miniklere hemde ailelerine heyecanlı dakikalar yaşatıldı!..
 
  Özel ÇİLEK Kreş ve Gündüz Bakım Evi tarafından İskenderun’da bulunan ilköğretim okullarının ana sınıflarında okuyan miniklere yönelik düzenlenen RESİM yarışmasına Kocabaş İlköğretim Okulu Anasınıfı, Hürriyet İlköğretim okulu Anasınıfı, Şükrü Kanatlı İlköğretim Okulu Anasınıfı, Amerikan Koleji İlköğretim Okulu Anasınıfı, Özel Atalar Koleji Anasınıfı, Naciye Düzen İlköğretim Okulu Anasınıfı, İkem Koleji Anasınıfı, Akdeniz İlköğretim Okulu Anasınıfı, İssume Bağımsız Anaokulu, Mithatpaşa İlköğretim Okulu Ana sınıfı, Beştemmuz İlköğretim okulu Anasınıfında okuyan minikleri katıldılar.
  Özel ÇİLEK Kreş ve Gündüz Bakım Evi tarafından organize edilen Resim yarışmasına Yöneticiler Saadet ÖZMEN ve Lütfiye TEMEL ev sahipliği yaparken, (Jüriliğini) Seçici Kurul üyeleri; Sevgi SAMAR (Özel ÇİLEK Kreş ve Gündüz Bakım Evi ) Psikologu, Özlem ATEŞ ( Özel Alpin Sanat Akademisi) Resim Öğretmeni, Esra SALKIN (İkem Koleji) Resim Öğretmeni yapacaklar.
2007 doğumlu miniklere yönelik düzenlenen Resim Yarışmasına, Yarışmalarda miniklerden çok velilerin heyecanları görülmeye değerdi.
 
  Canlı performans olarak velilerin ve öğretmenlerin nezaretinde yapılan resim yarışması ile çocuklar yeteneklerini sergilerken yarışmada dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verilecek.
 
  ÖDÜLLER :
1.Çeyrek Altın + 1 Aylık ücretsiz RESİM kursu,
2.1 Aylık ücretsiz RESİM kursu,
3.1.Aylık ücretsiz RESİM kursu, ve
4.-5.- 6.-7.- 8.- 9.-10. Olan miniklere ise Özel ÇİLEK Kreş ve Gündüz Bakım Evi tarafından düzenlenecek YAZ OKULU’nda istediği branşta ücretsiz Kurs verilecektir.
Ayrıca Özel ÇİLEK Kreş ve Gündüz Bakım Evi tarafından düzenlenen RESİM Yarışmasına katılan okullara KATILIMCI BELGESİ Verilecektir.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet