Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yeşilköy Belediyesi'nde ihale

Yeşilköy Belediyesi toplumsal gelişim merkezinin ihalesi yapıldı.

Gündem   A+a-

  YEŞİLKÖY BELEDİYESİ TOPLUMSAL GELİŞİM MERKEZİNİN İHALESİ YAPILDI
 
 
 
  Yeşilköy Beldesinin çehresini değiştiren ve köy halinden önce bir belde, sonrasında ise ilçe görünümü kazandıran Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu bilgi, birikim ve tecrübeleriyle beldesine bir de Toplumsal Gelişim Merkezi kazandırıyor.
 
  İki dönemdir üst üste belediye başkanlığını kazanan ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu birinci hizmet yılında beldesine kazandırdığı Belediye Hizmet Binası ile hemşerilerinin büyük takdirini toplamıştı. İkinci hizmet yılındaki en büyük projesi olan Toplumsal Gelişim Merkezinin ihalesi İller Bankası aracılığıyla yapıldı.
 
  Bölgenin en büyük sosyal yatırım projesini hayata geçirmeye hazırlanan Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu dün İller Bankasının yaptığı ihaleyi kazanan bölgemizin en köklü inşaat firmalarından olan Kurtoğlu İnşaat Ltd. Şti. Yetkililerini makamında kabul etti.
 
  Kurtoğlu İnşaat Ltd. Şti. Sahibi işadamı Seyit Kurtoğlu İller Bankasının yaptığı ihaleyi 5 milyar 650 milyon gibi bir rakama aldıklarını ve şu anda yasal itiraz süresinin dolmasını beklediklerini ifade ederek; “İhaleye girmeden önce projeyi baştan aşağıya inceledim. Bu güne kadar firma olarak Hatay ilimiz başta olmak üzere Ankara gibi metropollerde benzer işlere imza attım. Bu projenin taslağını gördüğümde hayran kaldığımı belirtmek isterim. Böylesine teferruatlı ve ayrıntılarıyla düşünülmüş bir projenin kimin kaleminden çıktığını aslında çok merak ediyordum. Fatma Görgen Hanımın bir harita mühendisi ve şehir plancısı olduğunu öğrendiğimde bu projenin nasıl böyle mükemmel hazırlandığını da anlamış oldum. Böylesine güzel bir projeyi gerçekleştireceğim için çok mutluyum. İhaleyi 5 milyar 650 milyon gibi bir rakama aldık. İhale şartnamesinde işin tamamlanma süresi 500 gün, bizim hedefimiz projeyi 350 günde tamamlayıp teslim etmek. Belen ilçesi doğumlu biri olarak bu projenin Dörtyollu hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Böylesine önemli ve güzel bir eseri hayata geçirdiği içinde başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum” dedi.
  Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olan Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu’da; “Önceliklerimizi bir sıra içerisinde tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İlk olarak hizmet binası demiştim. Onu yaptık sonraki en büyük hayalimde beldeme tam donanımlı, her türlü yaşam alanı düşünülmüş, ferah ve nezih bir mekan yapmak, bu mekanın içinde de özellikle beldemin en çok ihtiyaç duyduğu bir düğün salonunu oluşturmaktı. 350 gün sonra bu hayalimi de gerçekleştireceğim. Bunu hemşerilerimin bana olan güveni ve desteği ile başardığımı da vurgularken yaptıklarımızın yapacaklarımıza teminat olduğunun da bilinmesini istiyor, daha büyük sorumluluklara, daha büyük hizmetlere talip olduğumuzu, Hatay’ın hizmetinde olduğumuzun da bilinmesini istiyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş