Skip Navigation Links

Sivrisinekle mücadele çalışmasına devam

Antakya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr.Arife Kınay,sivrisinek ve haşereye karşı ilaçlama çalışmalarında sorumluluğunu yerine getiriyor.

Sağlık   A+a-


   Antakya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr.Arife Kınay, sivrisinek ve haşereye karşı Larva mevsimi olan Şubat ayından bu yana periyodik çalışmalarla ilaçlama çalışmalarını aralıksız yürütüldüğünü, bu konuda Antakya Belediyesi’nin kendi mücavir alan sınırlarında üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini ifade etti.
 
  Dr. Kınay; Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama amirliği ekiplerince haşere ve sineklerin larvalama mevsimi olan Şubat ayından bu yana yoğun bir ilaçlama çalışması gerçekleştirildiğini, ilaçlama faaliyetlerinin aralıksız devam ettiğini belirtti.
  Sağlık İşleri Müdürü Dr.Arife Kınay, belediye ilaçlama ekiplerinin larva mevsimi olan Şubat-Mart aylarından bu yana özellikle dere yatakları ile Hanna Çayı, Altınçay, Saraykent, Kavaslı, Hacı Görüş, Favar Dereleri, Arıtma Tesisi çevresi, merkeze bağlı 45 mahalle ve mücavir alanlarda, inşaatların bodrum katlarında, ayrıca atık su kanalları ve çöp konteynerlerinde ilaçlama çalışmaları gerçekleştirdiğini, periyodik ilaçlama çalışmalarının ise sürdüğünü ifade etti.
 
  Antakya Belediyesi’nin kendi mücavir alan sınırlarında sorumluluğunu yerine getirdiğini ifade eden Kınay, ilaçlama çalışmalarının periyodik program çerçevesinde 30 Kasım 2013 tarihine kadar aralıksız bir şekilde sürdürüleceğini sözlerine ekledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet