Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seçmeler 17 Haziran'da

İskenderun Demir Çelikspor,altyapısında geleceğin futbolcularını yetiştirip Türk futboluna kazandırmak adına futbolcu seçmeleri gerçekleştiriyor.

Spor   A+a-

  Kentimizi Spor Toto 2. liginde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, altyapısında geleceğin futbolcularını yetiştirip Türk futboluna kazandırmak adına futbolcu seçmeleri gerçekleştiriyor. Geleceğin yöremizin futbolcularının da dört gözle beklediği seçmeler 17 Haziran’da başlayacak.
 
  Bölgemizden Türk futboluna yeni ve yetenekli sporcular katmak, gelecek vaat edecek olan futbolcuların elinden tutup, olması gerektiği yere getirmek amacı içerisinde olduklarını söyleyen Genel Koordinatör Bekir Yardımcı ve Antrenör Bedi Cabbaz, “17-27 Haziran tarihleri arasında İskenderun 5 Temmuz stadı ve yan sahada gerçekleştireceğimiz futbolcu seçmelerine, kendine güvenen ve yeteneği olan bütün 1998, 1999, 2000 ve 2001 yaş doğumlu olan sporcuları bekliyoruz” dediler.
  Altyapıya Kulüp Yönetiminin verdiği öneme de dikkat çeken Genel Koordinatör Yardımcı, “Altyapıda bulunan yetenekli sporcuları öncelikli hedefimiz A takımımıza ardından da Türk futboluna kazandırmak için yoğun çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bu konuda her türlü desteklerini esirgemeyen başta Kulüp Başkanımız sayın Cengiz Gül ve yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş