Skip Navigation Links

Belediye'den Dünya Çevre Günü Etkinliği

5-11 Haziran Dünya Çevre Günü ve Haftası dolayısıyla İskenderun Belediyesi tarafından kamuoyunun bilinçlendirilmesine yönelik etkinlik düzenlenecek.

Yaşam   A+a-

   İskenderun Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden Dünya Çevre Günü ve Haftası kapsamında etkinlik
 
  5 - 11 Haziran Dünya Çevre Günü ve Haftası dolayısıyla İskenderun Belediyesi tarafından kamuoyunun bilinçlendirilmesine yönelik etkinlik düzenlenecek.
 
  6 Haziran 2013 Perşembe günü saat 17.00’de İskenderun Belediyesi 3 No’lu Sosyal Tesis’te yapılacak etkinlik kapsamında İskenderun Belediyesi sınırları içerisinde bulunan İlkokulları arasında “ Ben Çöp Değilim” konulu en fazla “ atık pil toplama “ yarışması ve “ Çevre” temalı resim sergisi gerçekleştirilecek. Bu kapsamda başlayan yarışma, 3 Haziran tarihinde sona erecek.
Atık Pil Toplama Yarışması sonunda ödül olarak birinci olan ilkokula akıllı tahta, ikinci olan ilkokula projeksiyon makinesi, üçüncü olan ilkokula da fotokopi makinesi verilecek.
  İskenderun Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce, atık pillerin çöp olmadığı bilincinin yerleşmesi, çevreye verebileceği zararlar açısından diğer evsel atıklarla birlikte çöp kutularına atılmaması gerektiği ve ayrı bir şekilde toplanmasını sağlamak amacıyla İskenderun sınırlarında bulunan tüm okullara, Alışveriş Merkezlerine, hastanelere ve tüm kamu binalarına atık pil toplama kutuları yerleştirilmişti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet