Skip Navigation Links

Ak Parti Teşkilatından halka broşürlü uyarı

Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı üyeleri Şehir merkezinde halkı uyuşturucuya karşı bilinçlendirme noktasında broşür dağıttı.

Gündem   A+a-

 
 
 
 
Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı üyeleri Şehir merkezinde halkı uyuşturucuya karşı bilinçlendirme noktasında broşür dağıttı.
 
Ak Parti İskenderun Belediye Meclis üyeleri Kadın Kolları, Gençlik kolları ve parti yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara uyuşturucu ile mücadele konusu anlatıldı. Ak Partili bazı bayanlar ise uyuşturucuya karşı tişörtlerinde görsel tanıtım yaparak uyuşturucunun zararlarını halka anlattılar.
 
Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Dr.Uğur Feriz yaptığı açıklamasında, "Teşkilat olarak uyuşturucuya karşı halkı bilinçlendirmek için çaba sarf ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaşanan talihsiz bir olayda uyuşturucuya karşı mücadele veren bir kardeşimiz maalesef hayatını kaybetti. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Emniyet teşkilatımızın bu tür olayların üzerine ısrarla gittiğini biliyoruz. Bu bağlamda bizlerde bu gün şehir merkezinde diğer günlerde ise şehrin muhtelif mahallelerinde halkımızı uyuşturucunun ne kadar zararlı, ölümcül bir hastalık olduğunu ve bu illete bulaşmamaları noktasında bilinçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.
 
AK Parti İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek ise, Başta tüm dünyanın bir sorunu haline gelen uyuşturucu kullanımı ülkemizde de öncelikli olarak en büyük sorunların başında gelmektedir. Hedefini genç nesillerimize doğrultan bu elim uyuşturucu illetine önlem almak adına, Bizler AK Parti İskenderun Gençlik Kolları olarak İskenderun İlçemizin gençlerini yani geleceğini bilgilendirmek ve bilinçlendirmek adına elimizden gelen bütün mücadeleyi vermeye devam etmekteyiz; dedi.
 
Ak Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Ahmet Dönmez ise, İskenderun’a mutlaka bir uyuşturucu ile mücadele merkezi (Ametam) kurulması gerektiğine vurgu yaparak, “Anne babalarımız çocuklarının nerelere gittiklerini, kimlerle arkadaş yapmaları gerektiğine çok dikkat etmeleri gerekir, hangi internet kefelere gidiyor neler yapıyor bunları takip etmeleri gerekiyor. İskenderun’da satanda çok içende çok, ben üç dönem muhtarlık yaptım. Bu bağlamda uyuşturucuya karşı çocuklarımızın mutlaka aileleri tarafından takip edilmesi lazım” diye konuştu.
 
Ak Parti İskenderun Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ise,"anne ve babaların çocuklara çok dikkat etmeleri gerekiyor. Öğretmenlerimize de büyük görevler düşüyor ve çocuklarımızı uyuşturucuya karşı sıksık uyarılması gerektiğine inanıyorum. İnşallah halkımıza uyuşturucudan uzak bir hayat diliyoruz ve çocuklarımızı bu illetten kurtarmak için el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz” ifadesini kullandı.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet