Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Bir çocuk,bir gelecek'

İskenderun CHP Üyeleri, “Bir Çocuk, Bir Gelecek” Etkinliği Çerçevesinde İhtiyaç Sahibi 25 Çocuğu Sevindirdi.

Gündem   A+a-


CHP KİMSESİZ COCUKLAR ETKİNLİK 8.GUN HABER ile 8gunhaber
  BİR ÇOCUK, BİR GELECEK!!!
 
  Parti İçi Eğitim Programı Çerçevesinde Sosyal Çalışmalarını Sürdüren İskenderun CHP Üyeleri, “Bir Çocuk, Bir Gelecek” Etkinliği Çerçevesinde İhtiyaç Sahibi 25 Çocuğu Sevindirdi.
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği ile birlikte hareket eden CHP üyeleri İskenderun Belediyesi 2 nolu çay bahçesinde 25 çocuğu ve annelerini misafir ettiler. Çocuklara ve annelerine ikramlarda bulunan CHP’liler daha sonra her çocuğa birer tişört ve kitap hediye ettiler.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Eğitim sekreteri Servet Doğan ve İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı’nın da katıldığı etkinlikte projeyi gerçekleştiren CHP’liler adına Suzan Bıçakçı bir konuşma yaptı.

 
  Konuşmasında dayanışma ve paylaşma duygularının önemine değinen Suzan Bıçakçı, şunları söyledi:
“Cumhuriyet Halk Partisi, parti içi eğitim çalışmaları kapsamında yürüttüğümüz “BİR ÇOCUK, BİR GELECEK” projemiz çerçevesinde bir araya gelmiş bulunuyoruz.” “Öncelikle bize böyle bir çalışma olanağı yarattığı için partimize, Sayın İlçe Başkanımız Süleyman Uyar’a, katkılarını esirgemeyen İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Sevgili Zeynep Çakmaklı ve yönetim kurulu arkadaşlarına, proje çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.
 
 
 Dayanışmak ve paylaşmak bir insanın sahip olması gereken en önemli özelliklerdir. Bu özellikler aynı zamanda toplumsal dayanışmanın yanı sıra, tüm insanların mutlu, huzurlu ve güler yüzlü yaşamasının da temellerini oluşturur. Biz bugün burada 25 küçük kardeşimize bir günlük de olsa mutluluk yaşatabilmenin huzurunu yaşıyoruz. Paylaştığımız küçük hediyelerimizin maddi değerinin çok önemi yok. Ama burada özellikle söylemek istediğim bir konu var. Çocuklarımıza verdiğimiz hediyelerin içerisinde birer tane de kitap bulunuyor.
 
 Biz biliyoruz ki okuyan her insan bir gün toplumuna mutlaka faydalı bir birey olacaktır. Bu nedenle çocuklarımızın mutlaka kitap okuma alışkanlığı edinmesi gerekiyor. Düşünen, fikir ve çözüm üreten bireyler olmanın yolunun da kitap okumaktan geçtiğini çok iyi biliyoruz. İşte bu amaçla burada bulunan her çocuğumuza birer de kitap hediye etmeyi uygun bulduk. Bu çalışmalarımızı burada sonlandırmayı da düşünmüyoruz. “BİR ÇOCUK, BİR GELECEK” projemizi ilerleyen zamanlarda daha geniş kapsamlı ve katılımlı olarak sürdürme amacındayız.
 
  Bu projeyi birlikte yürüttüğüm arkadaşlarımla beraber buradan, paylaşacak küçük bir olanağı olan herkese seslenmek istiyorum, gelin tüm çocukları, bütün insanları mutlu ve güler yüzlü yapabilmek için birlikte çalışalım.'Bir Çocuk, Bir gelecek' projesi ekibi olarak, ben Suzan Bıçakçı, proje arkadaşlarım Semira Harbali, Aynur Ayaz, Vecihe Aşkarak ve Fazlı Ersan hepinize saygılarımızı sunarız.”Dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş