Skip Navigation Links

Doktor Hakan Kahraman CHP’nin Büyükşehir Aday Adayı..

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ilk resmi açıklamayı Doktor Hakan Kahraman yaptı.

Gündem   A+a-


DR.HAKAN KAHRAMAN CHP ADAYI 8.GUN HABER ile 8gunhaber
Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ilk resmi açıklamayı Doktor Hakan Kahraman yaptı.
 
Doktor Hakan Kahraman CHP’nin Büyükşehir Aday Adayı..
 
  Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına siyasi partilerden aday adaylık açıklamaları hız kazandı.
Hatay’da resmi basın toplantısını düzenleyerek CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını ilk açıklayan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor Hakan Kahraman, Büyükşehir Belediye Başkanının Hatay’ı bir bütün olarak kucaklayacak şahsiyette, vizyon sahibi, mega projeleriyle Hatay’ın köklü sorunlarını çözüme kavuşturacak birisinin olması gerektiğini söyledi.

 
 
  Doktor Hakan Kahraman, Hatay’daki din ve kültür mozaiğini birleştirecek kişilik ve vizyona sahip olduğuna da vurgu yaptı.
 
  İskenderun’da Emirgan Bulvar Kafe’de gazetecilerle bir araya gelen Doktor Hakan Kahraman, aslolanın CHP’ye üye aday adayı olmak olduğunu belirtirken, yine CHP’den büyükşehir belediye başkan aday adayı olduğu bilinen eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen’e de gönderme yapmış oldu.
 
  CHP’nin Hatay Büyükşehir belediye başkanlığını kazanması için her türlü fedakarlığı yapacağını, aday gösterilip gösterilmemesinin o kadar önemli olmadığını belirten Kahraman, aday gösterilmediği takdirde de genel merkezin uygun gördüğü adayı destekleyeceğini söyledi.
 
  Aslen Kırıkhan’lı olarak Hatay’da çok iyi tanındığını belirten Doktor Hakan Kahraman, hazırladığı mega projeleri de zaman içinde halkla paylaşacağını belirterek gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
  Sanayiden turizme, tarımdan ekonominin diğer aktörlerine kadar bir çok konuda görüşlerini paylaşan Doktor Hakan Kahraman, “Hatay büyükşehir belediye başkanı, 2 milyon insana hitap edecek. Çok büyük dev projelere imza atacak. Böylesi büyük dev projelere imza atacak kişinin vizyon sahibi olmak ve yönetme kabiliyeti olması gerekir. Hatay’la ilgili 80’e yakın proje hazırladım. Bu projeleri zaman zaman sizlerle paylaşarak halka duyurulmasını sağlayacağım. Projeleri yaparken halkın yanınızda olması lazım. Halkın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda projeler yaparsanız daha geçerli projeler olacaktır” dedi.
 
 

Doktor Hakan Kahraman CHP’nin Büyükşehir Aday Adayı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet