Skip Navigation Links

Sanatçılar Duyarsız Kalmadı

51 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından kente gelen sanatçılar, hayatlarını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Yaşam   A+a-


 
  Haberler.com'un haberine göre Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, 51 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından kente gelen sanatçılar, hayatlarını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
 
  Yavuz Bingöl, Suavi, Pelin Batu, Hilmi Yarayıcı, Edip Akbayram, Ahmet Koç, Şebnem Gürsoy, Sümer Ezgü, Orhan Alkaya, patlamada hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret edip, başsağlığında bulundu.
 
  Sanatçılar adına açıklama yapan Yavuz Bingöl, "Ateş düştüğü yeri yakar. Buradaki insanlar yakınlarını kaybetti. Buraya insanların acısını paylaşmaya geldik" dedi.
 
  Bin yıldır beraber yaşayan insanların olduğu bir kentte, bu tür olayların meydana gelmesinin manidar olduğunu ifade eden Bingöl, "Bölgede oynanmaya çalışılan oyunların farkında olan ve bölgenin matematiğini çözmüş olan insanlar olarak, acı paylaşmaya geldik" diye konuştu,
 
  Sanatçı Hilmi Yarayıcı ise, insanların görmek istemediği bir tablo ile karşı karşıya olduklarını söyleyerek, "Bizler buraya konserlere geldiğimizde, bu bölgenin insanlarının bir arada yaşadıklarını gördük. Bu kardeşliğe gölge düşmemelidir" ifadelerini kullandı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet