Skip Navigation Links

Başkan Savaş İskenderun Esentepe Mahallesi'nde

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın yeni durağı İskenderun İlçesi’ne bağlı Esentepe Mahallesi oldu.

Yaşam   A+a-

BAŞKAN SAVAŞ’IN İSKENDERUN ESENTEPE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
 
 Hafta sonları Birlik ve beraberlik gezileri kapsamında ilçe, belde, mahalle ve köy gezilerine aralıksız olarak devam eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın yeni durağı İskenderun İlçesi’ne bağlı Esentepe Mahallesi oldu.
 
 Esentepe Mahallesi 351. Sokakta Hacı Hatay Yalaman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, Hatay Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Gülcü ve Esentepe Mahallesi sakinleri katılım gösterdi.
Esentepe Mahallesi sakinleri Başkan Savaş’ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.
 Ziyaret sırasında vatandaşlara memlekette yürütülen hizmetleri anlatan Başkan Savaş, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal hayatın gerektirdiği birlik ve beraberlik buluşmalarını da önemsediklerini ve bu çerçevede bu toplantıları gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet ettiğini, fikir alış verişinde bulunduğunu söyledi.
 
 Karşılıklı fikir alış verişi şeklinde geçen birlik ve beraberlik toplantısı sonrasında Başkan Savaş vatandaşlar ile günün anısına fotoğraf çekildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet