Skip Navigation Links

Oğlum masum polisler bile biliyor. Adalet istiyoruz

Bakan Ergin bu sese kulak versin artık, oğlum masum polisler bile biliyor. Adalet istiyoruz

Gündem   A+a-

Bakan Ergin bu sese kulak versin artık
 
 
Yolda bulduğu içinde uyuşturucu olan çantayı polise teslim etmek isterken polis tarafından şüpheli olarak yakalanan ve eşiyle birlikte tutuklanarak ceza evine konan Bülent Alın’ın annesi Fatma Alın isyan etti” Çocuğumun masum olduğunu polisler bile biliyor ama Adalet yerini bulmuyor Bakan Sadullah Ergin artık sesimizi duysun”
 
 
“Adalet İstiyoruz. Olay Çok Yönlü Araştırılsın”
 
Halen hükümlü olarak cezaevinde yatan Resim-İş Öğretmenliği mezunu Bülent Alın’ın Annesi Fatma Alın, uyuşturucu taşıdığı iddiasıyla yakalanan oğlu Bülent Alın ve gelini Kadriye’nin suçsuz olduklarını polislerin ve hatta gardiyanların bile bildiğini iddia ederek Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in olaya el atarak davanın yeniden görülmesi gerektiğini söyledi.
 
Güvenlik kamerası görüntüler oğlumun suçsuz olduğunu ispatlayacaktır
 
 
Acılı Anne Fatma Alın Belen’de yaşanan olayda oğlu ve gelininin motosiklet ile Kırıkhan’dan gelirken Belen geçidinde buldukları içerisinde uyuşturucu olan çantayı polise vermek istedikleri sırada polis tarafından şüpheli olarak gözaltına alınıp uyuşturucu kuriyesi gibi işlem yapıldığını ve çocuğunun suçsuz yere tutuklanarak ceza evine konduğunu söyledi. Fatma Alın konu ile ilgili şu iddialarda bulundu. “Oğlum suçsuz bunu gözaltına alındığı ve dayak yediği Belen Emniyet Amirliğindeki bazı polisler bile dolaylı yoldan bize söylediler. Oğlum ve gelinim haksız yere hapis yatıyorlar ve hüküm giydiler Yargıtay onaylarsa adaletsiz bir karar tarihe geçmiş olacak. Dava dosyasını dışarıdan inceleyen bir çok avukat ve hakim bu delil yetersizliğiyle bu insanların böyle bir cezaya çarptırılmalarının mümkün olmadığını söylüyorlar. Oğlum ve gelinim ısrarla Belen emniyetine ait güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkarılmasını istiyorlar. Suçlu olan biri böyle bir talepte bulunurmu? Gelinim hamileydi ve tutuklandıktan kısa süre sonra doğum yaptı ve sağlıksız koşullarda olduğu için torunum zihinsel engelli oldu ve şimdi % yüz sakat. Bu çocuğun vebalini kim çekecek. Emniyetteki görevliler oğlum ve gelinimin uyuşturucuyu kendi istekleriyle taşıdıklarını iddia ediyorlar. Peki hangi erkek eşinin ve çocuğunun ceza evinde çürümesini ister. Eğer evladım suçlu olsaydı tüm suçu üzerine alır en azından eşinin ceza evinden çıkmasını sağlardı. Fakat ikisi de masum olduklarına ve adaletin bir gün tecelli edeceğine inandıkları için davalarından vazgeçmediler ve ısrarla Belen Emniyet Amirliğinin olay sırasında kayıtta olan güvenlik kamerası görüntülerinin mahkemeye sunulmasını istiyorlar. Hangi uyuşturucu taciri bunu ister.
 
 
Oğlum suçlu ise ceza evinden çıkartmasınlar
 
 
Acılı Anne Fatma Alın Ankara’ya Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e dava dosyasının bir örneğini ulaştırdıklarını fakat bir netice alamadıklarını belirterek “ Adalet Bakanı Sudallah Ergin’den Adalet istiyoruz. Yargıtay’a giden dava’nın yeniden görüşülmesini istiyoruz. Oğlum ve gelinim suçsuz dolaylı yoldan bir çok polis memuru ve gardiyan’dan bu konuda duyum alıyoruz bize diyorlarki “sizin oğlunuzu yaktılar haksız yere yatıyor” diyorlar. Eğer oğlumuz suçlu ise ömür boyu ceza evinde kalsın razıyım. Ama güvenlik kamerası görüntülerini çıkarsınlar ve gerçek ortaya çıksın benim oğlum ve gelinimin suçu yok.
 
 
 
Son çare AHİM
 
 
Anne Fatma Alın Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ile konuyla ilgili görüşmeye çalıştıklarını belirterek “görüşmelerden sonuç alamaz isek davayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine götüreceğiz hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Sadullah Ergin artık sesimize kulak versin. Adalet istiyoruz “ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet