Skip Navigation Links

İskenderun’a hizmetler AK Parti ile tavan yaptı

Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın aylık ilçe divan toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-


AK PARTİ İLÇE DİVAN TOPLANTISI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İskenderun’a hizmetler AK Parti ile tavan yaptı
 
  Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın aylık ilçe divan toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Toplantının ana gündem konusu reyhanlıdaki patlamalar, kente yapılan hizmetler ve İskenderun belediyesinin ak partinin desteğiyle yaptığı hizmetlerdi.
 
  Toplantı Reyhanlı’daki patlamalarda ölen vatandaşlarımız anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde istiklal marşımızın okunmasıyla başladı.
 
  Açılış konuşmasını yapan AK Parti İskenderun ilçe başkanı Uğur Feriz, 2002 yılından bu yana çıktıkları bu yolda emin adımlarla ve halkın desteğiyle sağlam adımlarla yürüdüklerini söyledi. Başkan Feriz, “Bırakın bu teşkilatta başkan olmayı, köy veya mahalle temsilcisi bile olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum” dedi.

 
 
  Ardından AK Parti İlçe Kadın kolları ve gençlik kolları başkanları yaptıkları çalışmalar ve gündeme dair görüşlerini açıkladılar.
 
  Yoğun katılımın olduğu ilçe divan toplantısında daha sonra AK Parti İskenderun belediye meclisi grup başkan vekili Doğan Erten söz aldı. Erten belediye meclisinde ak parti olarak yaptıkları çalışmaları katılımcılarla paylaştı. İskenderun’un ak parti belediye meclis üyeleri sayesinde hizmet aldığını kaydeden Erten, “Eğer belediyede ak parti olmasaydı İskenderun bir tane hizmet dahi alamazdı” diye konuştu. Erten, önümüzdeki günlerde 1/5000’lik imar planı’nın da meclisi geleceğini bu yönde parti olarak grup kararıyla hareket edip gerekli çalışmaları yapacaklarına dikkati çekti. Erten içme suyu ile ilgili de belediyenin abonelerden alacağı 520 TL’lik ücret konusunda da detaylı bilgiler verdi.
 
  İlçe divan toplantısında son olarak il genel meclis çalışmalarını aktarmak üzere İl genel meclis üyesi Emin Dönmez söz aldı. Dönmez, KÖYDES projesi kapsamında Hatay’daki bütün köylerin parke taşı, içme suyu gibi önemli hizmetleri aldığını ve bundan sonra da almaya devam edeceğini vurguladı.
 
 
 
 
 
 
 

İskenderun’a hizmetler AK Parti ile tavan yaptı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet