Skip Navigation Links

BOSCH İskenderun’da…

Bosch Elektrikli El Aletleri bayileri, geleneksel bayi ve yetkili servis toplantısı için 16 Mayıs tarihinde İskenderun’da bir araya geldi.

Ekonomi   A+a-

  BOSCH İskenderun’da…
 
  Bosch Elektrikli El Aletleri bayileri, geleneksel bayi ve yetkili servis toplantısı için 16 Mayıs tarihinde İskenderun’da bir araya geldi.
 
 Bosch Elektrikli El Aletleri bayi - satış sorumluları ve yetkili servis çalışanlarına ve son kullanıcılara yönelik tanıtım bilgilendirme standı açtı.
 
  Bosch tarafından İskenderun MEPA-ACAR Mümesillik-ekonomi-pazarlama Ltd.Şti’ne ait işyeri önünde kurulan standa çok sayıda sanayi esnafı katıldı. Satanda ilginin yoğun olduğu görüldü.
 
  Bosch Elektrikli El Aletleri Mayıs ayındaki önemli toplantısına ev sahipliği yapan MEPA-ACAR Ltd..Şti, sahibi Fahri KOCAACAR “Bosch Elektrikli el aletleri bayi-servis ve kullanıcılara yönelik ülkemiz genelinde çeşitli toplantılar düzenlemektedir. Mayıs ayı içerisindeki toplantıyı İskenderun’da düzenlemek ve sanayicilerimizi bilgilendirmek üzere ev sahipliği yapıyoruz. Buradaki amacımız Bosch ürünlerini sanayicilerimize yakından tanıtmak, aletler hakkında daha detaylı bilgiler vermek üzere Bosch Profesyonel Teknik servis yetkililerinden Yusuf KORKMAZOĞLU ve Dağhan TEOMAN’ı davet ettik. Bosch stand aracı ile İskenderun’a gelen bu arkadaşlarımız İskenderunlu sanayicilerimize Bosch elektrikli el aletleri hakkında bilgiler verdiler. İskenderun’da ilk defa düzenlenen bu etkinliğe sanayi esnafımızın ilgisi yoğun oldu. Bayi ve yetkili servis standını görmeye ve bilgiler edinmeye gelen sanayicilerimiz açık havada ürün eğitimleri aldılar ve bizlere teşekkür ettiler. Ayrıca Bosch İskenderun yetkili servisi olan Onarım Bobinaj Durmuş Ali TAT’ta katıldı. Bu Stantlı tanıtım ve bilgilendirme toplantısına gelen Bosch Elektrikli El Aletleri bayileri ve yetkili servis sorumluları, büyük bir ailenin ferdi olmanın keyif ve gururunu bir kez daha İskenderun’da yaşadılar”dedi.
 
  Ayrıca Bosch Türkiye genelinde Ana bayileri ile geleneksel hale getirdiği çeşitli toplantılar ile büyük bir aile şirketi olduğunu kanıtlamış bulunmaktadır.
  Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hermann Butz’un, Bosch Grubu’nun yapısını ve ilk temsilciliğin kurulduğu 1910 yılından bu yana Türkiye’deki faaliyetlerini bayi toplantılarıyla tanıtıyor. Bundan sonraki ürün tanıtımları için Ülke genelinde çeşitli toplantılarla bayileri yerinde ziyaret ederek sanayi esnafıyla da buluşmak istiyorlar. Bosch Elektrikli El Aletleri Ortadoğu ve Afrika Satış Direktörü Harald Streitberg inovasyonun önemine değindi. Her gün ortalama 14 patent başvurusu ile bu alanda Avrupa’nın en çok başvuru yapan firmasının Bosch olduğunu ifade eden Streitberg, Bosch Elektrikli El Aletleri’nin toplam cirosunun yüzde 36’sının son iki yılda piyasaya sürülen yenilikçi ürünlerden elde edildiğini dile getirdi. Eğitim faaliyetleri artırılacak. Bosch Elektrikli EL Aletleri Türkiye Satış Direktörü Tuna Çağla, Türkiye’deki el aletleri piyasa gelişimi hakkında bilgi verilecek. Sanayicilerimizle işbirliğinin geliştirilmesi ve eğitim faaliyetlerinin artırılması için çalışmalara başlanıldığı belirtildi.
 
  Bosch’un BSS (Bosch Sistem Uzmanı), BHT (Bosch Hammer Team), TİK (Tecrübeli işadamları), GİK (Genç işadamları) gibi aktif gruplarının geleceğe yönelik stratejileri hakkında her yıl düzenlenen bayi toplantıları gerçekleştiriliyor.
 
  İskenderun MEPA-ACAR Ltd.Şti işyeri önünde açılan stand ile Bosch Elektrikli el aletlerini bizzat deneyen katılımcılar, güzel havanın da etkisiyle keyifli bir ortamda ürün yelpazelerini yenilikleri gördüler. Bayi ve yetkili servis çalışanları kendileri için düzenlenen etkinliğe katıldılar. Satış başarısı için iyi bir ürün bilgisi gerektiğinden etkinliğin ilk gününde katılımcılara ürünler hakkında teorik Keyifli ve bir ortamda gerçekleşen toplantının ardından düzenlenen eğitim alanında uygulamalı olarak katılımcıların bilgilerinin pekişmesi sağlandı.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet