Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu,Payas'ta

İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu,dinimizin birliğe, beraberliğe, sevgi ve kardeşliğe büyük önem verdiğini belirtti.

Kültür Sanat   A+a-


ÖMER DÖNGELOĞLU 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
İLAHİYATÇI YAZAR ÖMER DÖNGELOĞLU, PAYAS’TA
 
  İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu,dinimizin birliğe, beraberliğe, sevgi ve kardeşliğe büyük önem verdiğini belirtti.
 
  Döngeloğlu,Payas’ta Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde, Ak Parti İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu “kardeşlik” konu bir konferans verdi.
 
  Döngeloğlu, Dünya’nın birçok yerinde insanların katledildiğini belirterek,” Müslüman bir kimse barışı ve kardeşliği gerçekleştirmek için çaba gösterir haksızlık karşında sessiz kalmaz. Dinde kardeşlik önemli bir konudur. Üç çeşit kardeş vardır. Birincisi akraba kardeşliği, yani anneden, babadan dolayı kardeşlik. İkincisi din kardeşliği. Üçüncüsü ise insanlık kardeşliği. İnsanlık kardeşliğine ulaşmanın yolu ise diyalogtan geçer”dedi.

 
 
  Döngeloğlu,”Dinimizin altın bir kuralıda“Kendimiz için istediğinizi diğer kardeşlerimiz için de istemektir” ayrıca Müslümanlar ve din kardeşleri olarak kusurlarımızı araştırmamamız, suizanda bulunmamamız ve asla ırkçılığa düşmememiz gerekmektedir. Dünya insanları her zamankinden çok barışa, huzura ihtiyacı vardır. Bu konu da herkes üzerine düşeni yapmalı ” belirtti.
 
 Yapılan konuşmanın ardından Kuran-ı Kerim ve ilahiler okundu
 
  Düzenlenen toplantıya 22.Dönem Hatay Milletvekili İsmail Soylu,AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci,Payas İlçe Başkanı Hasan Altunsoy ve çok sayıda partili katıldı.
 
 

 
İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu,Payas'ta videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş