Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP İskenderun Kadın Kolları Civelek'i Ziyaret Etti

CHP İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları yönetimi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'i ziyaret etti

Gündem   A+a-

 
CHP İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları yönetimi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları yönetimi, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Göreve yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, başarı dileğinde bulundu.
Ziyarette, yapılan çalışmalara değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Çok güzel bir Sosyal Tesis yaptık, hizmete girdi. İçmesuyu şebekesi çok eski ve yer yer çürümüştü. Bunun uzun zaman önce değişmesi gerekirdi. Biz göreve geldiğimiz gibi öncelikle bu sorunu çözmek amacıyla işe başladık. İsmet İnönü Mahallesi’nde içmesuyu şebeke döşenme çalışması aralıksız sürüyor. Bağlantıları yapılan binalara yeni şebekeden su veriliyor. Halkımız çok memnun” dedi.
Halkımızı denizle buluşturacak olan iskele yapımına başlanacağını ve spor kompleksinin hizmete gireceğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Yanan ve kullanılamaz halde olan eski Kılçık’ın yerine deniz kenarında çok güzel bir nikah salonu yapıyoruz. Feyezan kanalı üstündeki köprüde çatlaklar bulunuyordu ve çökme tehlikesi arzediyordu. Şimdi 50 metre genişliğinde köprü yapılıyor. Çöp fabrikasının Eylül’de açılışını yapacağız Türkiye’nin en iyi ayrıştırma tekniğine sahip çöp fabrikası olacak.” diye konuştu.
CHP İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı ve yöneticileri, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e İskenderun’a yaptığı başarılı çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, başarı dileğinde bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor’a, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün portresinin işlendiği tabak ve İskenderun’un eski ve yeni fotoğraflarından oluşan İskenderun albümü verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş