Skip Navigation Links

AK Parti Seçim çalışmalarına hız verdi

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bestami Kılıç, yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına yoğun bir şekilde hız verdiklerini belirtti.

Gündem   A+a-


BESTAMİ KILIÇ 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 
 AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bestami Kılıç, yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına yoğun bir şekilde hız verdiklerini belirtti.
 
 İskenderun’un hak ettiği hizmeti alabilmesi için mutlaka AK Parti ile İskenderun Belediyesi’nin birleşmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Yardımcısı Kılıç, yaptıkları tüm çalışmaların İskenderun’un geleceği için olduğunu vurguladı.
 
 AK Parti Belediyeciliğinin en yakın örneğinin Antakya olduğunu kaydeden Kılıç, “Antakya’da yapılan hizmetleri görüyorsunuz. Neden bu hizmetler İskenderun’a yapılmasın! Biz İskenderun’u metropol bir şehir yapmak istiyoruz. Bu bakımdan 2014 yerel seçimlerinde mutlaka İskenderun Belediyesi’ni kazanacağız” diye konuştu.
 
 

AK Parti Seçim çalışmalarına hız verdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
İskenderunLu 14 Mayıs 2013 Salı
Milletvekili Orhan Karasayar ile mi , ilçe başkanı Uğur feriz ile mi yoksa kendine mi güvenip belediyeyi almayı düşünüyor. İskenderun'a yerelde de hizmet etmek istiyorlarmış. Arkadaş hala 10 yıldır Arsuz yolu bitmedi, öğrenci yurdunun temelini bile atamadınız. Toki belediyelerin elinden Alındı Başbakanlık artık direk yapabiliyor. yasa çıkalı 2 yılıgeçti hala temelini bile atamadınız.Yazıklar olsun sizin gibi akp ye siz birinci kendi aranızda birlik beraberlik sağlayın sonra memleketi toparlayın
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet