Skip Navigation Links

Eczacılar Haftası Kutlanıyor

14 Mayıs Eczacılık Haftası tüm yurtta olduğu gibi İskenderun’da da çeşitli etkinlikler kutlanıyor.

Sağlık   A+a-


ECZACILAR HAFTASI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

ECZACILAR HAFTASI KUTLANIYOR
 
  14 Mayıs Eczacılık Haftası tüm yurtta olduğu gibi İskenderun’da da çeşitli etkinlikler kutlanıyor.
Kutlamalar çerçevesinde anıt alanına çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu.
 
  İskenderun Eczacılar Odası temsilciliği adına bir açıklama yapan Emrah Tümkaya buruk bir kutlama gerçekleştirdiklerini belirterek,”Reyhanlı’da ki saldırı bizi derinden üzdü. Bu saldırı kardeşliğe yapılan bir saldırıdır. Vatandaşlarımız sağduyulu olmalıdır. Hatay hoşgörü ve barış şehridir. Bunları bozmak isteyenlere fırsat vermememiz gerekir” dedi.
 
  Tümkaya, ayrıca eczacılığın sağlık hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi açısından çok önemli bir meslek olduğunu söyledi.

 
 
  Tümkaya " Eczacılar, eczacılık hizmetlerinden halkımızın en iyi şekilde yararlanabilmesini temin ederek bu hizmetlerin kesintisiz olarak verilebilmesini sağlamaktadır. Zaman kavramı gözetmeksizin hastaların sağlığı için çalışan, insan sağlığını ve dolayısıyla toplum sağlığını merkez alan hizmetleriyle sağlık sektörünün temel taşları konumundadırlar. Toplumsal sorumluluğu yüksek olan mesleklerin başında gelen eczacılığın ifa edilmesinde gösterdikleri özveri dolayısıyla tüm eczacılarımıza teşekkür eder, Eczacılar Günü’nü kutlarım” dedi
 
 

Eczacılar Haftası Kutlanıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet